04202024sob

Súťaže v Leviciach a okolí

Štvrtý ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL dvíha latku + súťaž o vstupenky!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DOLNÁ SEČ / LEVICE 30. júna 2015 - Tretiu júlovú sobotu /18.7.2015/ sa uskutoční už štvrté pokračovanie najväčšieho multižánrového OpenAir Festivalu v Levickom okrese so snahou vytvoriť dokonalú oslavu leta so zmyslom pre každý detail. Miestom konania festivalu je športový areál, situovaný v príjemnom prírodnom prostredí v blízkostirieky Hron v Dolnej Seči.

Štvrtý ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL dvíha latku + súťaž o vstupenky!

Po minuloročných headliner-och z Českej republiky dvíhame latku opäť o čosi vyššie a na štvrtom ročníku sa predstavia umelci z troch krajín a to konkrétne z Francúzska, Maďarska a Českej republiky so silným domácim supportom.

Tanečný parket pod holým nebom, kvalitný light & sound system, rieka Hron, ktorá dokonale slúži ako vhodné osvieženie pre rozhorúčených návštevníkov, Beach Volleyball­ové ihrisko, ale predovšetkým kvalitné hudobné obsadenie festivalu toto všetko je klúč k dokonalému zážitku.

Návštevníci festivalu sa môžu tešiť na skvelé výkony Djs, ktorí nás počas noci žánrovo prevedú od reggae cez house, doplnením sviežim zvukom saxafónu live!, techno až po vrchol tohto výnimočného večera, keď sa rovný beat zlomí a to v podaní drum&bass­u.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

Good Vibrations 2014 - Oficial aftermovie:

Ale to zďaleka nieje všetko. Otvorenie areálu je naplánované na 14:00, kde na Vás bude čakať množstvo aktivít v podobe Beach volleyballu, grilovaných špecialít, skvelých a dobre vychladených drinkov a mnoho iného čo Vás zaručene naladí na večer plný skvelej hudby...

Týmto Vás všetkých srdečne pozývame na zážitok, na ktorý tak skoro nezabudnete.

18.júl 2015 Good Vibrations Dolná Seč

Artist:
• PAT HEART / FR/
• CHRIS SU /HU/
• SUBGATE /CZ/
• RIDA RADAR
• LIXX
• LS3KE
• THOMIQ
• ANDROGYN & HALI LIVE SAX
• ENEMY
• KURPI
• CRANIUM:VOID & BACK3R
• METH
• MATULI
• BRES­CAPE
• SPIRIT

TEŠÍME SA NA VÁS!!!

GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL, 18.JúL 2015, DOLNÁ SEČ /okr.Levice/

OPEN:14:00
ENTRY: 8€

MORE INFO
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/755594621220549/
FB PAGE: https://www.facebook.com/GoodVibrationsOpenAirFestival

SÚŤAŽ o 3 vstupenky na 4. ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL!

Ako sa súťaže zúčastniť?

K súťaži sme na našej Facebook stránke Leviceonline.sk umiestnili plagát 4. ročníka GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL. Vašou úlohou pre účasť v súťaži je:

1.ZDIEĽAŤ tento plagát a 

2. priamo pod tento plagát na našej FB stránke pridať do komentárov dôvod, prečo sa tešíte, resp. prečo prídete na toto skvelé podujatie.

Štvrtý ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL dvíha latku + súťaž o vstupenky!

Nie ste na Facebook-u a chcete súťažiť? Stačí, keď priamo pod tento článok pridáte do komentárov dôvod, prečo sa tešíte, resp. prečo prídete na toto skvelé podujatie a budete taktiež zaradení do súťaže. :) 

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 3x vstupenku na 4. ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL trvá do 15.7.2015 do 22:00 hod. Dňa 16.7.2015 vylosujeme 3 výhercov, ktorí získajú po 1 vstupenke na 4. ročník GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL

Mená výhercov uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercov budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výhercovia si vstupenku budú môcť prevziať priamo v pokladni podujatia. Ich meno bude na Guest liste. 

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

zdroj a plagát: GOOD VIBRATIONS OPEN AIR FESTIVAL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre