04202024sob

Volejbal, volejbalové správy a aktuality z mesta Levice a levického okresu

Vzácne víťazstvo levických volejbalistiek nad Sláviou UK Bratislava

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Vzácne víťazstvo levických volejbalistiek nad Sláviou UK Bratislava

LEVICE 31. marca 2015 - Levické volejbalové družstvá mali aj počas víkendu 28.3.2015 svoje zápasy. Juniorky aj keď len v počte 7, nastúpili so sebazaprením v prestížnom dvojzápase proti silnému družstvu Slávia UK Bratislava, kadetky cestovali do Nitry, staršie žiačky do Nového Mesta nad Váhom, mladšie žiačky "A" a "B" sa stretli so Seničankami a Skaličankami.

Prinášame Vám kompletné víkendové výsledky levických volejbalových družstiev Palas VK Levice.

28.3.2015, JUNIORKY - 17.kolo
Vzácne víťazstvo levických volejbalistiek nad Sláviou UK Bratislava
Palas VK Levice : Slávia UK Bratislava
1.zápas: 3:0 (24, 22, 22)
2.zápas: 3:2 (19, 17, -16, -13, 9)

Zaslúžené vítazstvo junioriek Palas VK Levice nad lídrom súťaže - opäť len v počte: "7"...
Opäť v počte sedem - bez možnosti striedania odohrali juniorky veľmi náročný dvojzápas v domácom prostredí so Sláviou UK Bratislava.
M. Angušová - kapitánka s veľkým "K", vynikajúce podávala, takticky i technicky výborne zvládla hru, V. Magyarová - predviedla fantastickú útočnú hru na sieti, vynikajúco podávala a hrala v obrane v poli i na sieti, E. Obertová - hrala s uboleným ramenom, no i napriek tomu podala úžasný výkon nielen v poli a na príjme podania, ale i na sieti, L. Ábelová a L. Zsigová obe blokárky hrali veľmi účinne - výborne blokovali i útočili a obe predviedli zlepšený výkon na podaní, L. Szabóová - vynikajúcim komplexným výkonom prispela k dvom vzácnym víťazstvám nad Sláviou UK Bratislava a M. Zagárová - sa po prvýkrát predviedla na poste liberky a hneď veľmi dobrým výkonom.
Dievčatá do zápasov nastupovali s obrovskou chuťou, nasadením a úžasným veľmi zodpovedným výkonom, povzbudzované opäť fantastickými divákmi predviedli pekný a pestrý volejbal a zaslúžene vyhrali. M. Kováčová - trenďa :).

29.3.2015, KADETKY 15.kolo

COP NITRA - LEVICE
1.zápas: 3:0 ( 21 ; 18 ; 19 )
2.zápas: 3:0 ( 17 ; 22 ; 21 )

Veľmi náročný víkend pre naše družstvá zakončili kadetky na ihrisku lídra súťaže COP Nitra. V zápasoch so silným súperom si tréneri chceli vyskúšať morálne a fyzické sily hráčok, nakoľko deň predtým väčšina dievčat odohrala 10 náročných setov v Novom Meste nad Váhom. V oboch zápasoch sme boli lídrovi súťaže veľmi vyrovnaným súperom, no závery setov sú zatiaľ pre nás ťažko zvládnuteľné. Súperovi sme sa vyrovnali v útoku, aj v obrane na sieti. O výsledku zápasu rozhodol horší príjem podania. Z celkového pohľadu však tréner vyjadril s hrou dievčat spokojnosť, nakoľko sme hrali s najlepším družstvom súťaže a boli aj fázy kedy hrali dievčatá vynikajúco. Veľmi príjemne prekvapila svojim výkonom Kaliská. Z ostatných hráčok podali najlepší výkon Sládečeková a Weisová.
Zostava Palas VK Levice: Bátovská, Weisová, Fendiaková, Živická, Sládečeková, Broškovičová, Horváthová, Kolláriková, Takácsová, Ráchelová, Kaliská, Hulvejová, Holečková.
Tréner: Ján HRABOVSZKI
Asistent: Tibor ŠTILL

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Presspoint Levice

Vzácne víťazstvo levických volejbalistiek nad Sláviou UK Bratislava

28.3.2015. STARŠIE ŽIAČKY 14.kolo

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - LEVICE
1.zápas: 3:2 ( -12 ; -22 ; 13 ; 23 ; 5 )
2.zápas: 3:2 ( 21 ; -23 ; 14 ; -24 ; 5 )

Dievčatá výborne zvládli zápasy v Novom Meste nad Váhom. Dievčatá boli herne veľmy vyrovnané a vďaka kvalitným podaniam a dlhéj hre sa stal zápas napínavým. Obe družstvá vytvorili skvelú atmosféru ako na ihrisku tak aj na lavičke. Napriek našej prehre,dievčatá odviedli vynikajúci výkon. Počas 5 tich hodín ťažkého zápasu bolo Fyzické nasadenie všetkých dievčat veľmi dobré. V timebreaku pustili pár lôpt, ktoré sa stali rozhodujúcimi, ale aj tak si celé družstvo zaslúži veľkú pochvalu.
Majstrovského zápasu sa zúčastnili hráčky: V.BÁTOVSKÁ, L.HORVÁTHOVÁ, S.WEISOVÁ, S.HOLEČKOVÁ, L.TAKÁCSOVÁ, D.BROŠKOVIČOVÁ, N.SLÁDEČEKOVÁ, E.KOLLÁRIKOVÁ, S.ŽIVICKÁ, B.FENDIAKOVÁ, N.RÁCHELOVÁ
Tréner: Tibor ŠTILL
Vzácne víťazstvo levických volejbalistiek nad Sláviou UK Bratislava

29.3.2015, MLADŠIE ŽIAČKY 8.kolo

LEVICE "A"; LEVICE "B" - SENICA; SKALICA
zhodne 2 : 0

Prvýkrát aj s hráčskou funkciou LIBERO. Klobúk dole pred kompaktným tímovým výkonom.
Tréner: Jozef POPELLÁR

MLADŠIE ŽIAČKY "B"
Skalica - Levice B 0:2
Levice B- Senica 1:2

Mladšie žiačky B vycestovali na ďalšie zápasy do Skalice. S A družstvom si doma predohrali zápas, kde prehrali (A-B, 0:2). V Skalici dievčatá podali bojovný výkon.
Trénerka: M.Matejovová
zdroj a fotografie: Palas VK Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre