04242024str

Volejbal, volejbalové správy a aktuality z mesta Levice a levického okresu

Juniorky zdolali Púchovčanky, kadetky Previdžanky a staršie žiačky Trnavčanky

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 10. februára 2015 - Levické volejbalové družstvá nezaháľali ani posledný víkend a odohrali ďalšie zápasy. Juniorky doma privítali Púchovčanky, kadetky Previdžanky, staršie žiačky cestovali do Trnavy a družstvo mladších žiačok zo Skalice sa nedostavilo pre nepriaznivé počasie, odohralo "A"-čko s "B"-čkom Levíc vzájomný zápas a okrem toho "B"-éčko cestovalo do Piešťan.

Juniorky zdolali Púchovčanky, kadetky Previdžanky a staršie žiačky Trnavčanky

Prinášame Vám prehľad všetkých víkendových zápasov levických volejbalových družstiev Palas VK Levice.

JUNIORKY, 11.kolo, 7.2.2015

LEVICE - VK PÚCHOV
1.zápas: 3:0 (12, 18, 21)
2.zápas: 3:0 (21, 17, 20)

Presspoint Levice
Juniorky zdolali Púchovčanky, kadetky Previdžanky a staršie žiačky Trnavčanky
Pochvala a obdiv patrí juniorkám za predvedený výkon v sobotňajšom dvojzápase proti Púchovu. S veľkým sebazaprením nastúpili juniorky Palas VK Levice na domácej palubovke proti súperkám z 1. VK Púchov v zložení: M. Angušová - kapitánka, L. Zsigová, P. Pomothyová, L. Szabóová, V. Magyarová, D. Dubská, liberka N. Ráczová ( striedali: E. Obertová a M. Zagárová ). L. Szabóová predviedla veľmi pekný výkon, napriek tomu, že hrala so zranenou pätou, L. Zsigová, V. Magyarová, M. Zagárová a D. Dubská bojovali s virózou a napriek tomu podali výborný výkon. Žiaľ, počas prvého zápasu si zranila koleno E. Obertová - prajeme skoré uzdravenie. Napriek uvedeným skutočnostiam dievčatá podali priam obdivuhodný: kolektívny, zodpovedný a bojovný výkon. Patrí Vám veľké ĎAKUJEM...! A poďakovanie patrí i divákom, predovšetkým početnej podpore zo strany rodičov, priateľov a fanúšikov volejbalu. K družstvu sa pridala aj Ing. Andrea Vydrová, ktorá pri družstve bude pôsobiť ako asistentka trénerky.

trénerka: M. Kováčová


KADETKY, 12.kolo, 8.2.2015

LEVICE - PRIEVIDZA
1.zápas: 3:0 (9; 16; 19)
2.zápas: 3:2 (-23; 21; -17; 22; 5)

Dievčatá splnili predpoklad najmä v prvom zápase, kde vyhrali nad staršími dievčatami z Prievidze. V druhom zápase podávali veľmi nevyrovnané výkony. Dobrý prístup k hre predviedla K. PÁSTOROVÁ, ktorej patrí pochvala. Dievčatá čo bude ďalej???

Zostava: E. HAVRANOVÁ, E. POKORACKÁ, T. FARKAŠOVÁ, T. KALISKÁ, K. PÁSTOROVÁ, V. SÜVEGOVÁ, N. KUBALOVÁ, A. RÁCSOVÁ, K. KRŠKOVÁ, L. TAKÁCSOVÁ, N. SLÁDEČEKOVÁ, B. FENDIAKOVÁ, N. MARTINKOVIČOVÁ

Tréner: Tibor ŠTILL

Juniorky zdolali Púchovčanky, kadetky Previdžanky a staršie žiačky Trnavčanky
STARŠIE žiačky, 11.kolo, 7.2.2015

TRNAVA - LEVICE
1.zápas: 0:3 (6, 8, 8)
2.zápas: 0:3 (14, 10, 7)

Dievcata splnili ulohu favorita a vyhrali nad Trnavou. Prvý zápas po dlhšej prestávke zvládli vynikajúco. V poslednom sete chýbala koncentrácia ale vyhrali tiež rozhodujúco.

Zostava: V. BÁTOVSKÁ, S. WEISOVÁ, S. HOLEČKOVÁ, B. FENDIAKOVÁ, S. ŽIVICKÁ, L. TAKÁCSOVÁ, N. SLÁDEČEKOVÁ, D. BROŠKOVIČOVÁ, E. KOLLÁRIKOVÁ, V. SZEBELLAIOVÁ

Tréner: Tibor ŠTILL


MLADŠIE žiačky, 6.kolo, 8.2.2015

V nedeľu odohrali mladšie žiačky ďalšie volejbalové zápasy v Leviciach. Družstvo zo Skalice sa nedostavilo pre nepriaznivé počasie. Dievčatá z družstva "A" podali výborný volejbalový výkon a vyhrali oba zápasy.

Palas VK Levice B - Palas VK Levice A 0:2 (-11,-5)
VKM Piešťany - Palas VK Levice A 0:2 (-19, -15)

Dievčatá z družstva B podali veľmi slabý výkon, chýbal im pohyb na ihrisku a kvalitnejší príjem.

Palas VK Levice B - VKM Piešťany 0: 2 (-12, - 19)

Trénerka M. Matejovová

Juniorky zdolali Púchovčanky, kadetky Previdžanky a staršie žiačky Trnavčanky
 
zdroj a fotografia: Palas VK Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre