04262024pia

Na prvom tohtoročnom triatlone na Slovensku úspešní aj Levičania

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / LEVICe 3. mája - Na brehu Dunaja v Bratislave v areáli Fakulty telesnej výchovy a športu FTVŠ sa konal prvý tohtoročný triatlon na Slovensku - 1. ročník Super šprint FTVŠ a tým zaujímavý ako benchmark pred sezónou 2017.

Na prvom tohtoročnom triatlone na Slovensku úspešní aj Levičania

V nedeľu (23.4.) išlo o prvý o úplne nový formát, kde najzaujímavejšia kategória Elite muži prebiehala na dĺžke superšprint (175m plávanie/bazén, 6km bicykel a 1,5km beh) a to v troch štartoch - rozbehy (3 vlny), semifinále Gundersenovou metódou (zmenené poradie bicykel, beh a plávanie nakoniec) a najlepších 12 mužov nakoniec spolu štartovalo vo finále. Všetko v priebehu jedného dňa za pomerne chladného počasia a za účasti početnej českej reprezentácie.

Predaj 30 zerkonštruovaných bytov na Ul. Kpt. Nálepku v Leviciach - Levice invest, s.r.o., www.leviceubytovanie.sk

 

Na prvom tohtoročnom triatlone na Slovensku úspešní aj Levičania

Celkovými víťazmi sa stali Jan Čelustka (ČR) a Romana Gajdošová (SR). Levický klub ŠK Atóm Levice mal významné zastúpenie, v semifinále skončili Pavol Vígľaš a Jakub Meszároš. Do samotného finále postúpili traja Levičania, tu sa už išlo úplne naplno a konečné umiestnenie bolo nasledovné: Matúš Verbovský 5. miesto, Tadeáš Fazekaš 7. miesto a Róbert Havlík 11. miesto.

Andrej Budai photo

zdroj a fotografie: frv

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre