04232024uto

Levickí futsalisti vyrovnali štvrťfinálovú sériu play-off s FTVŠ UK Bratislava

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. marca 2017 - Levickí futsalisti nastúpili na domácej palubovke v piatok 17. marca proti vysokoškolákom z Bratislavy v druhom zápase štvrťfinálovej série play-off. Prvý zápas Levičania prehrali 4:8 a tak im v druhom zápase neostávalo nič iné, len zabrať naplno.

Levickí futsalisti vyrovnali štvrťfinálovú sériu play-off s FTVŠ UK Bratislava

Ilustračná fotografia.

Do stretnutia nastupovali futsalisti Levíc s odhodlaním sériu vyrovnať a vrátiť sa na rozhodujúci duel do Bratislavy. Od úvodných minút vysokoškolákov zatlačili pred ich bránu a nebezpečne ohrozovali ich brankára. Ako prvý sa v stretnutí presadil Miňo Chudý, ktorý v 2.minúte dorazil do brány vyrazenú strelu Vila Rakicu - 1:0. Súpera Levičania prakticky od úvodu k ničomu nepustili. Domáci sa dobre pohybovali a súperovu rozohrávku sa snažili prerušiť už na ich polovici. Výsledkom ich snaženia bolo strelenie druhého gólu, keď sa presadil jeden z trojice juniorov v levickom družstve Marek Tóth a zvyšoval tak už na 2:0. V polovici prvej časti hry začali aj hostia častejšie ohrozovať domácu bránu, avšak tam stál pozorný Erik Bielik, ktorý nepustil za svoj chrbát žiadnu zo striel. V 12. minúte sa opäť presadil Marek Tóth po krásnej prihrávke hrajúceho trénera Paliho Gabaša a bolo 3:0. Týmto výsledkom sa skončil aj prvý polčas.

Andrej Budai photo

Do druhej časti hry hostia nastúpili s odhodlaním, zvrátiť nepriaznivý stav. Začali vysoko napádať hráčov Levíc a snažili sa narúšať ich rozohrávku. Levičania umnou hrou dokázali eliminovať túto snahu hostí a naďalej hrali to, čo si povedali pred stretnutím. Ako prvý sa v druhej časti hry presadil v 26. minúte ostrostrelec Gabo Švec, keď Marek Tóth po prihrávke od Jána Krivočenka nastrelil žrď a táto sa odrazila na jeho halovky, kde dorazil loptu do prázdnej bránky - 4:0. V 37. minúte bol pri napádaní dôsledný Milan Chudý, ktorý si vzorne plnil svoje obranné povinnosti a pri odkope hosťujúceho brankára lopta trafila jeho chrbát a loptu smerujúcu do brány hostí sa ešte snažil odkopnúť obranca hostí, ale tá na šťastie domácich skončila v sieti - 5:0. V polovici druhého polčasu Levičania rozohrali štandard-ku a po doťuknutí lopty Gabašom nádhernou strelou do šibenice zvýšil na 6:0 Budovec. Hostia korigovali stav na 6:1 sedem minút pred koncom. Záver stretnutia sa už len dohrával.

Týmto víťazstvom si futsalisti Levíc vynútili tretí rozhodujúci duel, ktorý odohrajú na palubovke FTVŠ UK Bratislava.

FUTSAL TEAM LEVICE - FTVŠ UK BRATISLAVA 6:1(3:0) – na zápasy 1:1

góly Levíc: Tóth 2, Chudý, Švec, Budovec, Nestorik (vlastný) – Balun
ž.k: Krivočenko, Chudý – Kojnok
600 divákov

zostava Levíc: Bielik (R.Obický), Tóth, Gabaš, Chudý, Švec, Budovec, Rakica, M.Obický, Krivočenk (C), Graus, Miško, Bačík

video:

zdroj, foto a video: www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre