04252024štv

Futsal Team Levice zdolal FTVŠ UK Bratislava a je na 3.mieste! + videá

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. novembra 2016 - V 9. kole jesennej časti 1. slovenskej ligy vo futsale privítali Levickí futsalisti v piatok 18.11.2016 na domácej palubovke vysokoškolákov z FTVŠ UK Bratislava.

Futsal Team Levice zdolal FTVŠ UK Bratislava a je na 3.mieste! + videá

Vzájomne zápasy týchto dvoch mužstiev mali vždy svoju kvalitu a inak to nebolo ani tentoraz. Už aj tabuľkové postavenie oboch družstiev naznačovalo, že zápas bude vyrovnaný a diváci si prídu na svoje. Levičania chceli odčiniť minulotýždňové zaváhanie na pôde Podolia, a preto sa na ich súpera zodpovedne pripravili. Od úvodu sa snažili o aktívne napádanie súpera a časté ohrozovanie brány hostí. V 6.minúte sa domácim podarilo otvoriť skóre, keď sa po peknej prihrávke cez celé ihrisko pred bránou ocitol nepokrytý Budovec a strelou z prvej otvoril skóre stretnutia - 1:0. Druhá polovica 1. polčasu patrila vysokoškolákom, ktorí zvýšili aktivitu, čoho výsledkom boli 2 góly v levickej sieti. Najprv v 13.minúte futsalisti Levíc nezachytili rýchly protiútok, z ktorého prišlo vyrovnanie na 1:1. Hostia hrozili nebezpečnými strelami, ale v domácej bráne opäť stál dobre chytajúci Rasťo Obický. V poslednej minúte prvého dejstva sa však podarilo hosťom strhnúť vedenie na svoju stranu, keď využili levické zaváhanie v obrane a uzavreli tak stav na polčasových 1:2.

Andrej Budai photo

Do druhého polčasu nastúpili Levičania s odhodlaním zvrátiť nepriaznivý stav. Po úvodných nepresnostiach sa upokojili, keď v 26.minúte Gabaš vyrovnal na 2:2. Po vyrovnaní opäť začali hrať domáci svoju hru, čoho výsledkom bol gól Zoráda v 28.minúte a bolo 3:2. Mladí vysokoškoláci sa nevzdávali a neúnavne ohrozovali levickú bránu, avšak tam stál Rasťo Obický, ktorý nedopustil zmenu skóre. V 30.minúte sa k lopte dostal Švec a svojim gólom na 4:2 zvýšil náskok Futsal Team-u Levice na rozdiel dvoch gólov. Hostia sa snažili o zvrat, ale Levičania umnou obranou dokázali eliminovať ich útoky. Ku kvalitnej obrane sa pridali aj čarovné zákroky Rasťa Obického.

Pozrite si skvelé zákroky Rasťa Obického z tohto zápasu tu:

Týmto víťazstvom si futsalisti Levíc pripísali do tabuľky dôležité 3 body, preskočili tak svojho dnešného súpera a priebežne sa usadili na 3.mieste. Napriek tomu, že sa o výsledok bojovalo do poslednej minúty a zápas viedol len jeden rozhodca, obe mužstvá hrali korektne a bez zbytočných excesov.

V najbližšom období však čakajú Levičanov dva náročné zápasy, keď na domácej palubovke privítajú v piatok 25.11.2016 najprv niekoľkonásobného majstra Slov-Matic FOFO Bratislava a potom v stredu 30.11.2016 úradujúceho majstra Pinerolu Bratislava. Aj touto cestou by sme chceli pozvať fanúšikov na tieto dva atraktívne zápasy.

Milan Chudý (hráč Futsal team Levice): "Tento zápas bol špecifický, pretože hral tretí so štvrtým, čo sa ukázalo aj na diváckej kulise. K zápasu by som povedal toľko, že sme mali dobrý vstup, niekoľko gólových šancí a dostali sme sa napokon aj do vedenia. Potom nastal akýsi útlm, keď súper otočil prvé dejstvo v ich prospech. Cez prestávku sme si povedali pokyny k druhému polčasu, do ktorého sme nastúpili kŕčovito, no otriasli sme sa po góle Gabaša a vyrovnali sme stav. Vedenie sme na svoju stranu strhli gólom Zoráda a Šveca. V druhom polčase si myslím, že rozhodlo viac úspešných zákrokov nášho brankára a tiež skúsenosti, k tomu sa pridalo srdiečko a bojovnosť každého jedného hráča. Ďakujem v mene celého kolektívu za super atmosféru, ktorú nám diváci pripravili."

Futsal team Levice - FTVŠ UK Bratislava 4:2 (1:2)

Góly LV: Budovec, Gabaš, Zorád, Švec
Zostava: R.Obický, Bielik - Zorád, Gabaš, Švec, Budovec, Rakica, Chudý, M.Obický, Graus, Birdáč, Bačík

Pozrite si gólové highlighty zápasu:

Aktuálna tabuľka po 9. kole:
1. ŠK Pinerola Bratislava 25
2. Slov-Matic FOFO Bratislava 24
3. Futsal Team Levice 18
4. FTVŠ UK Bratislava 18
5. FK Dragons Podolie 10
6. ŠK Makroteam Žilina 8
7. MFK Tupperware Nové Zámky 8
8. Wild Boys '02 Bratislava 6
9. MIBA Banská Bystrica 6
10. MFsK Nitra 2

Prikladáme odkaz na fotogalériu Lukáša Mandráka zo zápasu: https://www.facebook.com/pg/lukasmandrakphotographer/photos/?tab=album&album_id=664327073745408

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia a videá: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre