04242024str

V Leviciach aj o rok najvyššia futsalová súťaž!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24.mája 2016 - V piatok 20.5.2016 privítali levickí futsalisti na domácej palubovke v druhom barážovom stretnutí hráčov MIBA Banská Bystrica. Hostia pricestovali do Levíc s jednogólovým náskokom, keď v prvom barážovom stretnutí domáci Banskobystričania zápas vyhrali 4:3.

V Leviciach aj o rok najvyššia futsalová súťaž!

Na stretnutie Levičania nastupovali s odhodlaním, čo najskôr zmazať náskok hostí. Vedeli, že hostia budú hrať od úvodu stiahnutí pred svojho brankára a budú sa snažiť čo najdlhšie držať nerozhodný stav. V 6. minúte sa však hostia ujali vedenia, keď levická obrana nepokryla hráča hostí a ten na dvakrát prekonal Erika Bielika v domácej bráne a bolo 0:1. Tento moment akoby naštartoval našich hráčov k zodpovednejšej hre a k väčšiemu pohybu, čoho výsledkom bol aj
vyrovnávajúci gól. Jeho autorom bol kapitán družstva Krivočenko, ktorý odohral svoj prvý duel po zranení a bolo 1:1. Do polčasu sa ešte obe družstvá snažili strhnúť vedenie na svoju stranu, ale brankári oboch celkov si už za chrbát nepustili ani jednu strelu a tak sa polčas skončil nerozhodne 1:1.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

V Leviciach aj o rok najvyššia futsalová súťaž!

Cez polčas si futsalisti Levíc povedali, že musia hrať trpezlivo a častejšie ohrozovať bránu hostí. Trpezlivosť sa im vyplatila, keď hneď v úvode druhej časti hry opäť Krivočenko zvýšil na 2:1. Hostia, ak chceli pomýšlať na postup do extraligy, museli začať viac útočiť, čo bola voda na mlyn pre našich hráčov, keďže sa častejšie dostali k ohrozeniu hosťujúceho brankára. V 34. minúte zobral na seba zodpovednosť Milan Chudý, vnikol medzi brániacich hráčov a nekompromisne strelou ku vzdialenejšej žrdi prekonal brankára hostí a zvýšil tak stav na 3:1. Tento moment upokojil našich chlapcov a mohli začať hrať uvoľnenejšie. V 35. minúte rozhodla o osude stretnutia nešťastná náhoda, keď si hosťujúci obranca strelu Šveca zrazil do vlastnej brány. Hostia sa pred koncom stretnutia ešte odhodlali pre hru bez
brankára, avšak táto im nevyšla, keď Erik Bielik v bráne domácich po získaní lopty prekopol celé ihrisko a lopta skončila v sieti hostí a bolo 5:1. V samom závere sa Levičanom ešte podarilo streliť jeden gól, ktorého autorom bol Miro Graus. Týmto presným zásahom spečatil konečný výsledok na 6:1 a zotrvanie Futsal Team-u Levice v najvyššej fustalovej súťaži 1. SLF aj do sezóny 2016/2017!

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Futsal team Levice - MIBA Banská Bystrica 6:1 (1:1)

Góly LV: Krivočenko 2, Chudý, Graus, Bielik, vlastný

Povedali po zápase:

Ján Krivočenko, kapitán Futsal Team Levice: "Z dnešného víťazstva mám na jednej strane dobrý, no na tej druhej strane zlý pocit. Zlý z toho dôvodu, že sme sa vôbec namočili do týchto záchranárskych prác a dobrý, že sa nám to podarilo zachrániť. Prevláda vo mňe radosť ale zároveň aj smútok. V rámci prvého barážového zápasu, ktorý sme prehrali 3:4, vedeli sme, čo nás tam bude čakať. Vedeli sme, že súper je futbalový, my sme s nimi nechceli hrať futbal hore-dole.
Išli sme tam s cieľom, normálne ustáť tento zápas. Takisto sme však vedeli, že sme po futsalovej stránke lepší. Prvý zápas bol pre nás smolný, no v tomto odvetnom zápase sa konečne ukázala naša futsalovejšia stránka. Do tohto druhého zápasu sme išli s úlne chladnými hlavami, hrať si svoju hru. My to hrať vieme, len vo veľa zápasoch sme nepremenili šance, ktoré sme si vypracovali a potom sme sa trápili. Vedeli sme, že tento domáci zápas zvládneme. Dnes mi nešlo
veľmi o to, aby som dal ja góly. Je jedno, kto dal góly, v prvom rade je najdôležitejšie, že sme vyhrali ako kolektív. Dnes hralo celé mužstvo, podali sme bojovný výkon. Jazdili sme hore, jazdili sme dole. Ja som veľmi rád, že som konečne po 7-mich týždňoch nastúpil a mohol som aspoň nejakým spôsobom pomôcť mužstvu. Našim fanúšikom by som chcel odkázať, že sľubujem, že už nebude takáto sezóna, aká bola teraz."

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

V Leviciach aj o rok najvyššia futsalová súťaž!

Michal Čief, MIBA Banská Bystrica: "Po prvom barážovom zápase, ktorý sme doma vyhrali 4:3, boli naše pocity fantastické. Tento dvojzápas sme super rozohrali. Škoda konca prvého zápasu, kde sme asi 20 sekúnd pred koncom spravili siedmy faul a z desiatky nám dali gól na 4:3. To nás troška mrzelo, no bolo to víťazstvo a pocity boli dobré. Do odvety sme išli s cieľom, urobiť dobrý výsledok. V tomto odvetnom zápase súper ukázal, že 1. futsalovú ligu nehral nadarmo. Troška sa mi však zdalo, že sa nás zľakli, ale hrali to umne. V oboch zápasoch dobre bránili. Dnes vyhrali jednoznačne 6:1, takže výsledok hovorí za všetko. My skúsime opäť o rok zabojovať o postup. Určite sme sklamaní, pracujeme tu už 5 rokov na tom, aby sme niečo dokázali a teraz sme k tomu boli najbližšie. Treba však dať hlavy hore a ísť ďalej. Treba pracovať a snáď sa nájdu sponzori, aby sme mohli hrať ďalej takto kvalitne. V tomto odvetnom zápase
sme nezachytili hlavne druhý polčas, v ktorom sme hneď v 47. sekunde dostali gól a postavili tak súpera na nohy. Druhý polčas bol najmä o tom, kto dá prvý gól. Chýbali nám aj niektorí hráči zo základu, čo je trocha škoda, no na to sa netreba vyhovárať."

Zo zápasu sme pripravili fotoreportáž, všetky naše fotografie zo zápasu nájdete vo fotogalérii Andrej Budai - foto - video služby TU.

zdroj a fotografie: Andrej Budai - foto - video - služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre