04192024pia

Futsal Team Levice bude v baráži zachraňovať najvyššiu súťaž, Rakica rozstrieľal zachránených Novozámčanov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 17. apríla 2016 - V sobotu 9.4.2016 cestovali levickí futsalisti do Nového Mesta nad Váhom na existenčný zápas - 4. kolo play-out 1.SLF. Už pred zápasom bolo jasné, že jeho výsledok určí, či Levičania skončia v baráži alebo si udržia šancu bojovať o konečné druhé miesto v minitabuľke play-out. Bohužiaľ, výsledok levických futsalistov posúva do baráže, kde budú zachraňovať futsalovú extraligu. Aby toho nebolo málo, choroba a zranenia im robili starosti a nebolo do soboty jasné, v akom zložení vlastne nastúpia.

Futsal Team Levice bude v baráži zachraňovať najvyššiu súťaž, Rakica rozstrieľal zachránených Novozámčanov

Stretnutie začalo opatrne a obe mužstvá sa spočiatku iba oťukávali. Bolo zrejmé, že ide o veľa a nikto nechcel urobiť chybu. Preto taktika na oboch stranách vychádzala zo zabezpečenej obrany. Postupne domáci prebrali iniciatívu a mali prevahu, čo Levičanom umožňovalo ohrozovať bránu súpera z brejkov, z ktorých mali niekoľko vyložených šancí. Domáci sa ujali vedenia zo štandardnej situácie, keď z priameho kopu prestrelili levickú hradbu tiel. Druhý gól padol opäť do levickej siete, keď hráč domácich pretlačil loptu cez obrancov aj brankára až do siete Levíc. Aj za stavu 2:0 však futsalisti Levíc nezložili zbrane a do polčasu stihli skorigovať po nacvičenej situácii zásluhou Gabaša, 2:1. Za tohto stavu odchádzali mužstvá do šatní.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Do druhého polčasu nastúpili hostia z Levíc s odhodlaním s výsledkom niečo urobiť, lebo cítili šancu, uhrať dobrý výsledok. Domáci začali aktívnejšie, čo im prinieslo tretí gól. Za tohto stavu sa hralo hore-dole, tvrdo, až na hranici pravidiel, z čoho rezultovalo mnoho faulov na oboch stranách. Následne sa Levičanom zranil brankár Bielik, ktorého nahradil v bráne Budovec, keďže náhradný brankár R. Obický s nimi necestoval na zápas kvôli zraneniu. Po šiestom domácom faule si postavil loptu na 10m kop Zorád, ktorý sa nemýlil, 3:2. Zápas bol stále otvorený, levickí futsalisti si vypracovali jednu dve tutovky, ale gól z nich nepadol. Šancu na vyrovnanie mali po ďalšom faule, no Bačíkovu 10-nu zastavila žrď domácej brány. Onedlho sa aj na konte Levíc nazbieralo 6 faulov a domáci z 10m kopu zvýšili na 4:2. Z powerplay sa Levičania dokázali ešte dotiahnuť na rozdiel gólu zásluhou M. Obického, ale posledné slovo v zápase mali domáci, keď z ďalšej 10-ny zavŕšili stav stretnutia a poistili si tak extraligovú príslušnosť aj do budúcej sezóny.

FK Dragons Podolie - Futsal team Levice 5:3 (2:1)

góly: Zaťovič 2, Hikel 2, Malíček – Obický, Gabaš, Zorád
ŽK: Hikel, Zaťovič, Jurčo – Zorád, Graus, Obický, Gabaš
300 divákov

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5
Dragons Podolie a Tupperware Nové Zámky uvídíme v najvyššej lige aj budúci rok, Levičania už zachránené Nové Zámky rozstrieľali, Vilo Rakyca dal 5 gólov!

V piatok 15.4.2016 Levičania nastúpili na ďalšie stretnutie v skupine o záchranu. Naším súperom boli hráči Nových Zámkov, ktorí mali už zabezpečenú účasť v extralige aj v budúcom ročníku. Naopak, pre levických futsalistov to bol dôležitý zápas, keďže prípadné víťazstvo by im zabezpečovalo lepšiu východiskovú pozíciu do baráže.

Úvod stretnutia domícim však nevyšiel podľa predstáv, keď už v 2. minúte hostia otvorili skóre a bolo 0:1. Tento moment nakopol našich chlapcov a od 3. minúty sa na palubovke začali diať zaujímavé veci. Najskôr Švec vyrovnal na 1:1. V 5. minúte naklonil misky váh na našu stranu Rakica 2:1. V 6. minúte už bolo 3:1, keď si svoj gólový účet otvoril Ďuriš. V 8. minúte opäť Rakica zvyšoval na 4:1. To však ešte nebolo všetko. Hneď v 9. minúte opäť Ďuriš svojím druhým gólom zvýšil už na 5:1. Hostia zostali trochu zaskočení, avšak v tej istej minúte sa im podarilo znížiť na 5:2. Hostia sa snažili zdramatizovať priebeh stretnutia, keď v v 12. minúte znížili na rozdiel 2 gólov na 5:3. Drámu však nepripustil Švec, ktorý v 16. minúte uzavrel stav na polčasových 6:3.

Po zmene strán sa Levičania snažili hrať stále to, čo si pred zápasom povedali. Ako prvý sa po zmene strán presadil opäť Ďuriš a bolo 7:3. Od 26. minúty prišli veľké chvíle Rakicu, ktorý najprv zvýšil na 8:3, v 29. minúte zvýšil na 9:3. Hosťom sa podarilo v 30. minúte znížiť na 9:4, aby v 31. minúte opäť Rakica svojím 5 gólom v stretnutí zvýšil už na 10:4. V 36. minúte sa hosťom podarilo opäť znížiť, keď pri levickej hre bez brankára strelili 5. gól do prázdnej brány a bolo 10:5. Posledné slovo v stretnutí mali opäť Levice, keď sa Obickému podarilo streliť gól a uzavrel tak stav stretnutia na 11:5.

Robert Čík - vedúci mužstva: "Toto stretnutie bolo pre nás dôležité. Určite sme chceli bodovať naplno, čo sa nám nakoniec aj podarilo. Chceli sme si napraviť chuť po minulo-týždňovej prehre na Podolí, kde sme prakticky stratili šancu priamo sa zachrániť v extralige. Týmto víťazstvom sme si zabezpečili lepšiu východiskovú pozíciu do barážového stretnutia, kedže sa stretneme s najväčšou pravdepodobnosťou s družstvom, ktoré sa umiestni na 2. mieste prvej časti baráže. Teraz nám zostáva odohrať posledné stretnutie v skupine o záchranu v Bratislave proti Gurmánom a potom budeme netrpezlivo čakať na súpera do baráže."

Futsal team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky 11:5 (6:3)
Góly LV: Rakica 5, Ďuriš 3, Švec 2, M.Obický
Zostava LV: Bielik - Budovec, Švec (K), Bačík, Ďuriš - Graus, Rakica, Chudý, M.Obický


Ďalší program play-out:
6. kolo: 13.-14. 5. 2016
Gurmáni Bratislava – Futsal Team Levice
MFK Tupperware Nové Zámky – FK Dragons Podolie

Tabuľka play-out po 5. kole:
7. FK Dragons Podolie -------------5--4--0--1-28:12-13—(1)
8. MFK Tupperware Nové Zámky ------5--3--0--2-25:29-13—(4)
9. Futsal Team Levice -------------5--2--0--3-25:22--8—(2) 
10. Gurmáni Bratislava---------------5--1--0--4-14:29--3—(0)

zdroj: Futsal Team Levice, fotografie: Andrej Budai - foto - video služby, www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

- Futsalový turnaj mestských polícií Sabrina CUP 2016 ovládli Nitrania + fotografie a výsledky

- Gurmáni si tentoraz zgustli na Levičanoch + fotografie a rozhovory

Prvé body levických futsalistov v bojoch o záchranu, "Draci" z Podolia zdolaní - fotografie a rozhovory

Prestrelka s Prešovom, Futsal Team Levice bude zachraňovať najvyššiu súťaž

Futsalisti Levíc v dôležitom zápase s Podolím stratili body v úplnom závere

Pinerola v Leviciach nezaváhala, Levičanov pred play-off delia dva zápasy

Futsalisti Levíc nezvládli dôležitý zápas v Nových Zámkoch

Na majstra levickí futsalisti nestačili, no kvalitne sa pripravili na dôležité stretnutie v Nových Zámkoch

Levičanky ukázali talent na futbal, na turnaji preukázali nadšenie a odhodlanie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre