04202024sob

Veľký Ďur si doma poradil s Kovarcami, dvoma gólmi zažiaril Roman Čejtei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

VEĽKÝ ĎUR 8. septembra 2019 - V 6. kole 4. ligy juhovýchod sa stretli dve mužstvá, ktoré v doterajšej klubovej histórii nehrali 4. ligu a tak bol ich vzájomný súboj v meraní futbalových síl prvý. Favoritom stretnutia boli domáci Veľký Ďur, ktorý hostili Kovarce.

Veľký Ďur si doma poradil z Kovarcami, dvoma gólmi zažiaril Roman Čejtei
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

Zverenci trénera Mariána Bochnoviča na svojho súpera vybehli od prvých minút a v 36. minúte viedli už 3:0. Pred odchodom do kabín hostia znížili na 3:1 gólom Michala Gregora.

Autorom dvoch gólov domácich bol Roman Čejtei. “Súper bol po 5. kole posledný v tabuľke, celý týždeň sme sa na zápas pripravovali hlavne psychicky, aby sa nám to nevymklo spod kontroly a neprispôsobili hosťujúcemu celku a neurobili si z toho ťažký zápas. Prvý polčas bol z našej strany dobrý, dali sme rýchle tri góly, čo súpera prvý polčas zlomilo a prakticky v prvom polčase boli bezmocní. No napokon nám dali jeden gól, čo v druhom polčase súpera nakoplo a hrozili z protiútokov. Podarilo sa nám streliť dôležitý gól a neurobili sme zo zápasu drámu a nakoniec si ustrážili trojgólové vedenie,” povedal Čejtei.

Veľký Ďur si doma poradil z Kovarcami, dvoma gólmi zažiaril Roman Čejtei

Z kuchyne domáceho tímu cítiť uvoľnenosť a príchodom skúseného Bochnoviča sa to začína prejavovať aj na hre mužstva. „Myslím si, že tréner bol spokojný s prvý polčasom, druhých 45 minút sme sa ako keby uspokojili a trošku sme poľavili, čo súper chcel trestať z protiútokov, ale obrana im to neumožnila,“ dodal na záver hodnotenia zápasu kapitán mužstva OFK.

Pohľad na stretnutie nám poskytol aj Miňo Chudý, ktorý je novou tvárou “ďuradského” futbalu a vyzerá, že do mužstva zapadol rovnými nohami. „Prípravu na zápas chalani nepodcenili, s veľkou chuťou sa pripravovali a tešili na duel. Vedeli sme, že súper nepríde len tak ľahko predať kožu. To, čo sa očakávalo, sa aj naplnilo, prišiel mladý, húževnatý súper s chuťou hrať futbal. V prvej časti duelu nám vychádzalo to, čo sme si povedali v kabíne. Diktovali sme tempo hry, dali dva góly po kombinačných akciách, tretí gól po štandardnej situácii. Hostia hrali otvorený futbal a nakoniec sa im podarilo aj streliť gól. Druhý polčas sme začali laxne, trošku bola na našej strane nervozita, no dali sme ďalší gól a už sa potom zápas dohrával. Stále máme na čom pracovať, bolo veľa dobrých vecí, ale aj nedostatkov, na ktorých musíme popracovať, aby sa odstránili. Ďakujeme divákom za podporu v zápase,“ ukončil Chudý.

Povinné tri body nakoniec ostali doma a Veľký Ďur porazil Kovarce 4:1.

zdroj: JJ, foto: Ladislav Kertesz a JJ

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre