04192024pia

HRQ Team má tie najvyššie ambície

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. septembra 2019 - V novej sezóne 2019/20 sa v Mestskej únie malého futbalu Levice predstaví nové mužstvo, ktoré po Fit-plavárni prevzalo štafetu a chce sa pobiť o popredné miesto v tabuľke.

HRQ Team má tie najvyššie ambície
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

Názov mužstva sa mení po piatich rokoch, pričom už nebude hrať pod hlavičkou Fit-plavárne, ale pod novým názvom klubu HRQ Team. "Aj touto cestou by sme chceli poďakovať nášmu dlhoročnému vedúcemu a sponzorovi Mirkovi Demeterovi za jeho vytrvalú a obetavú prácu a podporu. Mužstvo bolo založené pred piatimi rokmi a odvtedy sa nám po dvoch ročníkoch v druhej lige podarilo postúpiť do prvej ligy, kde už tri roky atakujeme len tie najvyššie priečky. Výnimkou bol len posledný ročník, kedy sme skončili až na piatom mieste, hlavne kvôli problémom s dochádzkou a stálosťou kádra. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sme sa rozhodli vydať sa do ďalšieho ročníka pod hlavičkou HRQ,", podelil sa s nami o aktuálnom dianí Jakub Gaži.

HRQ Team má tie najvyššie ambície

Sponzorom mužstva je HRQ - slovenská firma sídliaca v Bratislave, s pobočkami v Tatrách a Prahe, ktorá ponúka pracovné príležitosti v rámci celého Slovenska a Česka od brigády až po technické, alebo aj manažérske pozície. Sledovať ich môžete na všetkých sociálnych sieťach, alebo na hrqgroup.com. "Pred štartom tejto sezóny sa nám podarilo stabilizovať káder. Sú to väčšinou chalani, čo majú skúsenosti aj z veľkého futbalu. Odchovanci levického klubu Martin Klinka, Tomáš Horváth, Marián Sásik, Matúš Predajniansky, Marián Kotora, Dominik Pajdučák, Tomáš Meszáros a Matúš Šebo, doplnení o spoľahlivého Maťa Kollára. Sme veľmi radi, že sa nám pred novou sezónou nielenže podarilo stabilizovať káder, ale ho aj doplniť o skúsených Davida Zollera a Miša Muchu, ako aj o dravého Adama Santera," priblížil Gaži.

HRQ Team má tie najvyššie ambície

HRQ Team má tak ako aj Fit-plaváreň predtým len tie najvyššie ciele a to narušiť hegemóniu Kovatexu a Spedimexu na špici tabuľky. "Okrem vytvorenia dobrej tímovej klímy by sme sa radi pravidelne zúčastňovali na zimných a letných turnajoch a v dobrom svetle reprezentovali levický futbal aj mimo nášho regiónu. Prvé kolo proti Atleticu, ktoré skončilo vysokou výhrou 8:0, nám ukázalo prvé pozitívne signály a dodalo základ, na ktorom by sme chceli stavať túto sezónu," dodal na záver Jakub Gaži.

zdroj: JJ, fotografie: Michael Grillo

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre