04192024pia

Trnavskí veteráni na hodoch v Kľačanoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HRONSKÉ KĽAČANY 6. júla 2017 - Hody v Hronských Kľačanoch 25. júna 2017 spestril priateľský futbalový zápas medzi domácim Kľačianskym futbalovým Béčkom a Veteránmi Spartak Trnava. Mužstvá nastúpili na zápas v doprovode najmenších futbalových nádejí kľačianskej prípravky a majestátnych tónov trnavskej hymny Il Silenzio.

Trnavskí veteráni na hodoch v Kľačanoch
Áčko-hygiena.sk - Hygiena a dezinfekcia

 

Domácim sa podarilo získať na zápas niekoľko zaujímavých posíl - kľačianskych odchovancov a tak nastúpili na zápas v zostave: P. Molnár, M. Kúdela, V. Konvický, J. Szabo, M. Brezina, A. Konvický, R. Chmelo, T. Chudý, M. Adam, M. Kollár, P. Krivočenko, M. Kováč, R. Kováčik, T. Pleva. Veteráni Trnavy tiež nastúpili s domácim odchovancom Róbertom Bôžikom, ktorý hral v Trnave v sezóne 1986/87. Manažér bílych andelov Maroš Černý priviedol túto zostavu: M. Černý, M. Gašparík, I. Bališ, M. Tibenský, J. Fiľak, B. Duchoň, V. Ekhardt, R. Ovad, M. Poljovka, V. Petráš, V. Kašník, R. Bôžik, A. Belanský, M. Lančarič.

Predaj 30 zerkonštruovaných bytov na Ul. Kpt. Nálepku v Leviciach - Levice invest, s.r.o., www.leviceubytovanie.sk

 

Trnavskí veteráni na hodoch v Kľačanoch

Stretnutie malo zaujímavý gólový scenár. Domáci sa ujali vedenia gólom R. Chmela. Za hostí vyrovnal do polčasu M. Poljovka. Domáci po prestávke získali dvojgólové vedenie zásluhou A. Konvického. Hostia znížili na 3:2 gólom I. Bališa a na 3:3 vyrovnali vlastným gólom domácich. Po remíze nasledoval penaltový rozstrel, ktorého hlavnou postavou bol domáci brankár P. Molnár, ktorý v poslednej sérii najskôr zneškodnil penaltu hostí, aby vzápätí svoj pokus premenil na konečných 4:3. Hodový zápas v pohode zvládla rozhodcovská trojica: Peter Havran, Dávid Kúdela a Ivan Búri, pretože hráči sa na rozdiel od majstrovských zápasov venovali iba hre. Pre divákov bol pripravený aj sprievodný program, zaujímavé ceny v tombole a rozhovory aktérov zápasu s moderátorom Milanom Szabom. K vydarenému podujatiu chýbalo iba lepšie počasie, ale aj to sa nakoniec zlepšilo.

Trnavskí veteráni na hodoch v Kľačanoch

zdroj a fotografie: MK

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre