04242024str

Mesto Levice chce zrekonštruovať židovskú školu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. septembra 2019 - Mesto Levice chce zrekonštruovať židovskú školu. Verejné prerokovanie zámeru jej rekonštrukcie sa uskutoční v stredu 11. septembra 2019 o 16:00 hod v levickej synagóge.

Mesto Levice chce zrekonštruovať židovskú školu
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

V rámci programu verejného prerokovania zámeru bude aj krátka prehliadka židovskej školy, prezentácia projektu rekonštrukcie a diskusia.

Realizácia projektu je plánovaná v rámci výzvy na predkladanie žiadostí o projekt, zameranej na podporu obnovy a revitalizácie kultúrneho dedičstva. V programe "Podnikanie v kultúre, kultúrne dedičstvo a kultúrna spolupráca," ktorého cieľom je podpora obnovy a revitalizácie objektov kultúrneho dedičstva pre jeho opätovné alebo ďalšie využitie a podpora ich podnikateľského potenciálu. Podpora by bola financovaná z Grantov európskeho hospodárskeho spoločenstva a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.

Vítate tento zámer? Ako by ste si vedeli predstaviť využívanie týchto priestorov po ich prípadnom zrekonštruovaní?

zdroj a foto: mesto Levice

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre