04192024pia

Križovatka Ludanská cesta - kpt.J.Nálepku je na dva dni úplne uzavretá

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. apríla 2017 - Križovatka ulíc Ludanská cesta - kpt.J.Nálepku - Červenej armády v Leviciach je z technologických dôvodov v dňoch od 4. do 5. apríla úplne uzavretá.

Križovatka Ludanská cesta - kpt.J.Nálepku je na dva dni úplne uzavretá

Ako informovala hovorkyňa Mestského úradu v Leviciach Adriana Macáková, križovatka nebola úplne priechodná ani doteraz a platila na nej čiastočná uzávierka z dôvodu výstavby kruhovej križovatky. Tá bude prebiehať až do 31. augusta. "Križovatka je okrem dní od 4. do 5. apríla priechodná len pre dopravnú obsluhu, ktorej bola udelená výnimka. Bežní motoristi to však nerešpektovali a prehusťovali tak tento priechod. Preto sa Okresný dopravný inšpekorát (ODI) v Leviciach rozhodol na danom úseku vykonávať časté kontroly a upozorňovať vodičov pre jeho uzávierku," vyjadrila sa Macáková s tým, že dopravné obmedzenia budú platiť počas výstavby kruhovej križovatky až do odvolania.

Andrej Budai photo

Podľa Radoslavy Tatarkovičovej z ODI v Leviciach je úplná uzávierka križovatky z dôvodu prekládky plynového vedenia. "Pod komunikáciu sa musí uložiť približne 25 metrov dlhá chránička pre plynové potrubie. Obchádzkové trasy križovatky sú vyznačené od začiatku realizačných prác, a to cez ulice Hollého, Kollára, Obrancov mieru, J.Jesenského, kpt.J.Nálepku, J. Bottu, Nám. Šoltésovej, Mlynská a K. Marxa. Nakoľko do uzatvoreného úseku je aj počas čiastočnej uzávierky vjazd povolený len dopravnej obsluhe, všetky ostatné vozidlá musia jazdiť po obchádzkových trasách. Po dvoch dňoch úplnej uzávierky bude premávka opätovane fungovať v čiastočnej uzávierke len pre vozidlá dopravnej obsluhy do 31. augusta," povedala Tatarkovičová.

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre