04262024pia

Vianočný kamión opäť príde aj do Levíc!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. novembra 2016 - Mesto Levice a spoločnosť Coca-Cola vás pozývajú na stretnutie so Santa Clausom, ktorý so svojím kamiónom tento rok opäť navštívi aj Levice. Kamión spolu so Santa Clausom môžete vidieť presne na Mikuláša v utorok 6. decembra od 16,00 h na Námestí hrdinov v Leviciach.

Vianočný kamión opäť príde aj do Levíc!

Už pred príchodom Coca-Cola kamiónu bude veselo, o zábavu a dobrú náladu sa postarajú Santovi škriatkovia. Samotný program sa začína o 16,00 h a Vianočný kamión príde o 16,30 h. Na pódiu kamióna je pripravený špeciálny program hlavne pre tých najmenších. Deti môžu pošepkať Santa Clausovi tie najtajnejšie priania a zarecitovať mu básničku.

Andrej Budai photo

Okrem toho budete môcť kúpou suvenírov spoločnosti Coca-Cola, podobne ako v predchádzajúcich ročníkoch, podporiť vybranú charitatívnu organizáciu z nášho mesta. Tento rok vyzbieranými peniažkami obdarujeme OZ Ostrov z Levíc, ktorého činnosť je zameraná na integráciu zdravotne postihnutých občanov do spoločnosti. Aj vďaka vám zažije niekto o kúsok čarovnejšie Vianoce.

Dúfame, že sa prídete pozrieť a že vám i vašim deťom prinesú Santa a jeho vianočné súťaže deň plný radosti a zábavy. Tešíme sa na stretnutie!

zdroj: Mesto Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre