04202024sob

Mestská polícia Levice od 17.10.2016 zvyšuje kontroly na zlepšenie (nielen) dopravnej situácie v meste

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 12. októbra 2016 - Mestská polícia v Leviciach upozorňuje vodičov motorových vozidiel, že vzhľadom na enormne zvýšený počet priestupkov v cestnej premávke a sústavné nerešpektovanie dopravného značenia (v centre aj na sídliskách), začne v druhej polovici októbra, t.j. od 17.10.2016 realizovať pomerne rozsiahle preventívno-bezpečnostné opatrenia na zlepšenie (nielen) dopravnej situácie v meste.

Mestská polícia Levice od 17.10.2016 zvyšuje kontroly na zlepšenie (nielen) dopravnej situácie v meste

Tieto budú zamerané na priestupky súvisiace s porušovaním Zákona o cestnej premávke ako aj neuposlúchnutím pokynu vyplývajúceho z dopravnej značky: zákaz Reštaurácia FOR YOU, Ludanská 14, Levice - denné menu.zastavenia, zákaz státia, zákaz vjazdu, ako aj zákazu státia na chodníku, zákazu státia na verejne prístupnej zeleni a pod. Akcia bude spočívať v upozorneniach vodičov na páchanie týchto priestupkov ako aj následne, v prípade opakovania sa týchto porušení, v prejednávaní týchto priestupkov v priestupkovom konaní a ukladaní sankcií.

Okrem horeuvedených opatrení v oblasti cestnej premávky, mestskej polícia plní úlohy súvisiace so zabezpečovaním verejného poriadku, ochrany obyvateľov, dodržiavaním poriadku, čistoty  a hygieny v uliciach, na verejne prístupných miestach, ktoré sú dané zákonmi, všeobecne záväznými nariadeniami mesta, uzneseniami mestského zastupiteľstva a rozhodnutiami primátora mesta.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

Mestská polícia v Leviciach vyzýva vodičov motorových vozidiel na dodržiavanie predpisov v oblasti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a na rešpektovanie dopravného značenia.

Veríme, že zvýšenie kontrol prispeje k zlepšeniu dopravnej situácie v meste a zároveň k väčšej uvedomelosti vodičov.

zdroj: Mesto Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre