04202024sob

Barbora Bagalová - finalistka Miss Levického okresu 2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Barbora Bagálová - finalistka Miss Levického okresu 2016

LEVICE 12. mája 2016 - Ďalšou kráskou, ktorá sa o priazeň verejnosti uchádza v rámci súťaže krásy Miss Levického okresu 2016 je Barbora Bagalová so súťažným číslom 6. Pokračujeme teda v dokazovaní, že aj tento ročník súťaže je mimoriadne silný z hľadiska účasti krásnych dievčat v ňom.

V súčasnosti sú všetky finalistky súťaže v plnom nasadení príprav na finálový galavečer súťaže, ktorý sa bude konať dňa 11.6.2016 v levickom Hoteli Lev. V rámci neho organizátori pripravujú nielen zaujímavý kultúrny program, ale aj niečo navyše, takže sa je na čo tešiť.

Barbore, ktorá je študentkou propagačnej grafiky na SUŠ L. Bielika v Leviciach, sme takisto položili niekoľko otázok, na ktoré nám ochotne odpovedala.

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Levického okresu 2016? Čo ťa k tomu motivovalo?

Prihlásiť som sa chcela aj v minulých ročníkoch, no až teraz som nabrala odvahu. A čo ma motivovalo? Už ako malé dievčatko som závidela modelkám, ako sa prechádzajú po móle s vysokými opätkami, naskytla sa príležitosť, vyskúšať si to a ja som nevidela dôvod, prečo nie.

 

Prehováral ťa niekto, aby si sa do súťaže prihlásila?

Zúčastniť sa súťaže bolo moje rozhodnutie, no veľmi ma podporovala mamina.

 

Čo je podľa teba dôvodom, že si sa stala finalistkou súťaže?

V súťažiach krásy ide podľa mňa hlavne o prvý dojem, porota bola veľmi milá a veselá, takže bola radosť s nimi komunikovať (aj keď ma sprevádzala tréma).

 

Lákala ťa vždy oblasť modelinku / fotomodelingu ? Chcela by si sa tejto oblasti venovať aj naďalej, resp. v tejto oblasti máte nejaké ďalšie/vyššie ciele?

Ako som už spomínala predtým, odmalička som chcela byť modelkou. Čím viac skúseností v tejto oblasti naberám, tým viac ma to baví. Prípravy na túto súťaž sú spojené s množstvom aktivít, ktoré nám ukazujú, že byť modelkou je ťažšie, než sa na prvý pohľad zdá. O to lepší pocit bude, postaviť sa a ukázať, čo sme sa naučili.

 

Popri tejto súťaži aj pracuješ/študuješ? Ako to všetko stíhaš?

Študujem propagačnú grafiku na SUŠ L. Bielika a popri škole pracujem v jednej milej kaviarni. Snažím sa využiť maximum času, no niekedy by som potrebovala aby mal môj deň 25 hodín.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Barbora Bagálová - finalistka Miss Levického okresu 2016

Ako by si charakterizovala samú seba?


Som človek, ktorý je za každú srandu a chce skúsiť všetko, čo mu život ponúka. Zbožňujem jedlo a spánok. :)

 

Skús popísať aká farba reflektuje tvoju osobnosť a prečo?

Biela. Je to spojenie všetkých ostatných farieb a vyvoláva vo mne pocit harmónie.

 

Aké sú podľa teba tvoje pozitívne ale aj negatívne vlastnosti?

Medzi tie pozitívne by som zaradila dochvíľnosť. Sama nemám rada, keď niekto mešká. Som zodpovedná a takisto priama, čo niekto nemusí považovať za pozitívnu vlastnosť.

 

Čo je podľa teba podstata bytia ženy v súčasnosti?

Žena sa dnes musí vedieť postarať sama o seba. Ja vidím príklad v mojej mamine, nielen že sa stará o seba, ale aj o mňa s bratom. Takýmto ženám patrí rešpekt.

 

Celý život sa učíme, čo najdôležitejšie si sa doteraz naučila ty?

Je dôležité si užívať každý deň a vnímať prítomnosť.

 

Čomu sa aktuálne v živote venuješ aktívne/pasívne a čo je to, čo ťa v živote napĺňa? Aké sú tvoje hobby?

Momentálne sa venujem škole, rodine, priateľovi, práci a samozrejme súťaži. Ak mi ostane nejaká tá chvíľa navyše, tak ju určite obetujem dobrej knihe a kuchyni.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Barbora Bagálová - finalistka Miss Levického okresu 2016

Aké si znamenie? Sedí na teba všetko, čo sa o tomto znamení píše?

Som baran a rozhodne som tvrdohlavá, idem si za tým, čo chcem, ale som schopná ustúpiť, ak sa mi to zdá správne.

 

Čo je tvojim doterajším najväčším úspechom a aké máš životné ciele/ambície?

Väčšinou sú to školské úspechy, ktorými sa môžem pýšiť. Po strednej škole by som chcela pokračovať v štúdiu na vysokej škole s podobným zameraním, samozrejme mať prácu, čo ma baví a rodinu.

 

Aké sú tvoje ambície v tejto súťaži?

Každá z nás prišla skúsiť vyhrať, no hlavne som si chcela vyskúšať, aké to je a utvrdiť sa v tom, že chcem v modelingu pokračovať.

 

Ktorá z finalistiek Miss Levického okresu 2016 by podľa teba mala vyhrať a prečo?

Mám hneď niekoľko adeptiek na výhru. Dievčatá sú krásne, no je na porote, aby vybrali spomedzi nás tú najkrajšiu.

 

Aká je tvoja najkrajšia spomienka z obdobia tvojho detstva?

Mám veľa krásnych spomienok, je ťažké vybrať len jednu. Väčšinou sú spojené s mojím mladším bratom, s ktorým sme celé dni robili neplechu.

 

V rámci príprav v súťaži ste už teraz absolvovali viacero aktivít. Ktoré z nich ti najviac sedia a ktoré nie, príp. ktoré z nich ti najviac niečo dali alebo ťa zaujali a ktoré najmenej?

Veľa mi dali tréningy s fitnes trénermi, poradili nám, ako si upraviť stravu a hlavne dohliadajú na naše pravidelné tréningy.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Barbora Bagálová - finalistka Miss Levického okresu 2016

Ako vyzerá taký tvoj bežný týždeň v rámci toho, aby si sa udržiavala vždy fit a krásna? Praktizuješ aktívne nejaké špeciálne cvičenia, príp. sa nejako špeciálne snažíš stravovať?

Ja za svoju postavu vďačím génom a väčšinou sa snažím skôr pribrať. Pre krásu je dôležitý spánok a veľa vody! No hlavné je vedomie vlastnej krásy a jedinečnosti. Ak si toto žena naozaj uvedomuje tak je krásna.

 

Chcela by si niečo odkázať dievčatám, ktoré by takisto radi okúsili fotomodeling, príp. účasť v takýchto súťažiach krásy? Na čo by sa mali sústreďovať, čomu vystríhať a pod...?

Ak už ste o tom začali rozmýšľať, rozhodne choďte do toho. Nehľadajte zbytočne dôvody, prečo nie.

 

Chcela by si niečo odkázať tvojim fanúšikom?

Ďakujem všetkým čo ma podporujú a držia palce :)


Aj Barboru, ktorej v súťaži držíme palce, budete môcť podporiť okrem Vašej priamej účasti na finálovom galavečeri, aj prostredníctvom internetového hlasovania o Miss Press.

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: Miss Levického okresu 2016, Miloš Obert

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre