04192024pia

Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016

LEVICE 4. mája 2016 - Ďalší ročník súťaže krásy Miss Levického okresu, ktorá sa teší mimoriadnej obľube, je v plnom prúde. O tohtoročnú korunku najkrajšej dievčiny okresu Levice sa na tomto ročníku súťaže, ktorého finálový galavečer sa bude konať dňa 11.6.2016 v levickom Hoteli Lev, "pobije" 10 krások.

Aj tento ročník Miss Levického okresu je plný mimoriadne krásnych dievčat. Medzi nimi aj finalistka s číslom 4 Nikoleta Jašeková. Nikoletu sme vyspovedali a položili jej niekoľko zaujímavých otázok.

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Levického okresu 2016? Čo ťa k tomu motivovalo?

Do súťaže Miss Levického okresu 2016 som sa neprihlásila sama, ani som o tom sama neuvažovala.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

Prehováral ťa niekto, aby si sa do súťaže prihlásila?

Do tejto súťaže ma prihlásila moja učiteľka manažmentu a marketingu, pani učiteľka Tomljenovičová, ktorá mi to vlastne deň pred castingom oznámila. Na casting som išla s dosť zvláštnymi pocitmi a celkovou nedôverou v seba samú. Keď som prišla pred porotu, tak všetko zo mňa opadlo (stres, panika, nervozita a pod.), pôsobili na mňa velmi dobrým dojmom.

 

Čo je podľa teba dôvodom, že si sa stala finalistkou súťaže?

Dôvod prečo som finalistkou súťaže? V podstate ani sama poriadne na túto otázku neviem odpovedať, ale určite som sa tomu potešila a zvýšila si tak sebavedomie.

 

Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016

Máš nejaké predchádzajúce skúsenosti so súťažami krásy?

Zatiaľ je toto prvá moja súťaž, ktorej som sa zúčastnila. Vždy som obdivovala v TV ženy, ktoré sa prechádzali po móle a vznášali sa ako krásne hrdé pávy. Určite ma to lákalo vyskúšať si také niečo a preto ma teší, že v tomto období prišla taká možnosť.

 

Lákal ťa vždy oblasť modelinku/fotomodelingu? Chcela by si sa tejto oblasti venovať aj naďalej, resp. v tejto oblasti máte nejaké ďalšie/vyššie ciele?

Modelingu veľmi nie, kedže meriam len cca 165cm +/-, ale fotomodeling by ma bavil a rada by som v tom pokračovala po súťaži.

 

Popri tejto súťaži aj pracuješ/študuješ? Ako to všetko stíhaš?

Popri súťaži študujem na strednej odbornej škole technickej v Tlmačoch, odbor pracovník Marketingu. Školu stíham nadmieru, známky sa mi nezhoršili a dochádzka tiež nie, kedže je to po škole. Vyplňuje mi tak volný čas, ktorý by som aj tak len preležala doma pri telke.

 

Ako by si charakterizovala samú seba?

Ako by som sa charakterizovala? Som v znamení Váh, takže určite rada váham nad veľa vecami a vždy si ich dobre premyslím. Som usmievavý človek, preto mám rada okolo seba ľudí, ktorí sú šťastní a dobíjajú mi energiu počas dňa. Priznám sa, že niekedy som ako počasie a mením nálady ako sa mi zachce, ale to sa stáva našťastie len málokedy. Som blondína, takže ma určite treba brať niekedy s určitou tou rezervou, haha. Rada spoznávam nové veci, nových ľudí a celkovo všetko.

 

Skús popísať aká farba reflektuje tvoju osobnosť a prečo?

Milujem pestré farby ako je červená, modrá, tyrkysová, žltá a pod., moja obľúbená farba je staroružová, no charakterizuje ma práve sýto červená, v ktorej vidím lásku, rešpekt, elán, červená celkovo ide od srdca, ktoré je ako aj to naše sýto červené. Rada nosím túto farbu, nabudí ma, rozveselí a zvýrazní tak ako tvár tak aj blond vlasy.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Aké sú podľa teba tvoje pozitívne ale aj negatívne vlastnosti?

Moje pozitívne a negatívne vlastnosti sú rôzne. Som milá no zároveň tvrdohlavá, som trpezlivá no zároveň nedočkavá, úprimná, nikdy netajím to čo si myslím.

 

Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016

Čo je podľa teba podstata bytia ženy v súčasnosti?

Podstatou ženského bytia je predsa byť ženou, čo znamená, že každá je jedinečná a každú napíňa niečo iné a v tom spočíva tá podstata. Žena ako taká je anjel v tele diabla, čo v nej prebudíš to si u nej zaslúžiš.

 

Celý život sa učíme, čo najdôležitejšie si sa doteraz naučila ty?

V mojom živote som sa naučila, nežiť v minulosti ani v budúcnosti, ale žiť v pravý moment a vážiť si každú chvíľu vo svojom živote, či už je dobrá alebo zlá, prežiť ju s hrdosťou.

 

Čomu sa aktuálne v živote venuješ aktívne/pasívne a čo je to, čo ťa v živote napĺňa? Aké sú tvoje hobby?

V aktuálnom období života sa venujem rodine, priateľom a priateľovi, s ktorým trávim pomerne dosť času, navštevujeme veľa rôznych miest a máme spolu mnoho zážitkov.

 

Aké si znamenie? Sedí na teba všetko, čo sa o tomto znamení píše?

Ako som už spomínala, som v znamení Váh, charakteristika znamenia ma presne vystihuje takú, aká som. Píše sa, že znamenie Váhy sú osoby veľmi spravodlivé, radi majú pohodu a harmóniu, sú ochotní dať iným aj posledné, prebývajú v nás dve duše, jedna chce vnímať citovo a druhá intelektuálne (rozumne, dospelo) a podobne.

 

Ktorá z finalistiek Miss Levického okresu 2016 by podľa teba mala vyhrať a prečo?

Ktorá finalistka by mala vyhrať súťaž miss? Za mňa by mohla vyhrať každá jedna, pretože už len to, že je každá iná, robí svoje, preto neviem vybrať presne jednu, ktorá by to mala byť, prajem to každej jednej v súťaži, sú to skvelé baby, ktoré som rada spoznala, držím všetkým palce.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Aká je tvoja najkrajšia spomienka z obdobia tvojho detstva?

Moje detstvo nebolo pekné, ako mali ostatné, preto veľa dobrých spomienok nemám a neviem si spomenúť práve na tú peknú, je to skôr opačne, ale verím, že teraz, keď som šťastná, budem mať len a len tie krásne spomienky.

 

Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016

V rámci príprav v súťaži ste už teraz absolvovali viacero aktivít. Ktoré z nich ti najviac sedia a ktoré nie, príp. ktoré z nich ti najviac niečo dali alebo ťa zaujali a ktoré najmenej?

Každá aktivita v súťaži je super, každá nás učí niečomu inému a to mi dáva dalšie skúsenosti do života, ktoré si veľmi cením a vážim.

 

Ako vyzerá taký tvoj bežný týždeň v rámci toho, aby si sa udržiavala vždy fit a krásna? Praktizuješ aktívne nejaké špeciálne cvičenia, príp. sa nejako špeciálne snažíš stravovať?

Môj bežný týždeň, no tak určite chodím do školy, po škole zvyčajne chodím ku starkej na obed, oddychujem, sem tam sa učím, som s priateľom, rodinnou.

 

Chcela by si niečo odkázať dievčatám, ktoré by takisto radi okúsili fotomodeling, príp. účasť v takýchto súťažiach krásy? Na čo by sa mali sústreďovať, čomu vystríhať a pod...?

Určite odporúčam dievčatám, ktoré si neveria, aby to vyskúšali, zato nič nedajú, v živote treba hľadať nové veci, aby sme sa niečomu mohli priučiť. Netreba ísť do súťaže vyhrať, ale zúčastniť sa, pretože skúsenosť je niekedy viac než výhra!

 

Chcela by si niečo odkázať tvojim fanúšikom?

Ďakujem všetkým, ktorý ma podporujú, veľmi sa tomu teším.

 

Nikoletu Jašekovú budete môcť podporiť okrem Vašej účasti na finálovom galavečeri aj v internetovom hlasovaní Miss Press, ktoré sa spustí už počas víkendu 8.5.2016.

Nikoleta Jašeková - finalistka Miss Levického okresu 2016
zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: Miss Levického okresu 2016, Miloš Obert

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre