04252024štv

Na Čilejkárskom jarmoku v Novej Dedine sa snúbil folklór s tradíciami - video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NOVÁ DEDINA 30. augusta 2019 - V Novej Dedine sa konal už 16. ročník Čilejkárskeho jarmoku. Na najvýznamnejšom podujatí obce, ktoré sa konalo dňa 24. augusta 2019 ani tentokrát nechýbali rôzni remeselníci, jazdenie na koníkoch, kolotoče, stánkový predaj, no najmä výborné domáce špeciality.

Na Čilejkárskom jarmoku v Novej Dedine sa snúbil folklór s tradíciami - video
DREVEX Zlaté Moravce - stavebné rezivo

V rámci bohatého kultúrneho programu sa predstavilo viacero folklórnych a speváckych skupín, návštevníci počas akcie mohli navštíviť i výstavu "Čilejkári v Amerike", výstavu historických traktorov a kočov, v miestnom kostole výstavu zeleniny a ovocia ako i výstavu historických zbraní.

Pozrite si našu videoreportáž z Čilejkárskeho jarmoku v Novej Dedine zo dňa 24.8.2019 a vychutnajte si ho z pohľadu našich očí:

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TVTEKOVHONT.SK

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Youtube kanál Leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre