04242024str

V levickom viváriu si pripomenú Svetový deň Downovho syndrómu, verejnosť môže pomôcť aj útulku zvierat

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. marca 2017 - Pri príležitosti Svetového dňa Downovho syndrómu sa v levickom viváriu Levex v utorok 21. marca so začiatkom o 10.00 hod. a koncom o 17.00 hod. zorganizuje predaj krmiva pre zvieratá prostredníctvom dvoch ľudí postihnutých touto chorobou.

V levickom viváriu si pripomenú Svetový deň Downovho syndrómu, verejnosť môže pomôcť aj útulku zvierat

Vo viváriu si tento deň pripomenú spôsobom, že umožnia dvom mladým ľuďom, ktorí majú Downov syndróm, predávať krmivo svojim spolužiakom zo Spojenej školy internátnej v Leviciach a verejnosti.

Návštevníci si budú môcť kúpiť krmivo s príznačnou 21,3-percentnou zľavou s tým, že zakúpené krmivo vivárium doručí do levického útulku zvierat - občianskeho združenia Šťastný domov.

Andrej Budai photo

Dňa 21. marca sa Svetový deň Downovho syndrómu organizuje z dôvodu, že 21. chromozóm, ktorý ľudia trpiaci Downovým syndrómom majú, nie je zastúpený dvoma, ale troma pármi chromozómov.

Na organizácií projektu spolupracuje vivárium so Spojenou školou internátnou v Leviciach, s ktorou spolupracuje na rôznych iných projektoch. Pre chorobou postihnutých ľudí, ktorí na projekte participujú, je potešením, prísť do tohto prostredia medzi zvieratá. Okrem toho dvaja aktívne zúčastnení priatelia s Downovým syndrómom budú môcť svojich spolužiakov, ako i verejnosť cez predajňu previesť a zvieratá im poukazovať.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre