04192024pia

Finalistka Miss Slovensko 2017 z Levíc Dominika Dávidová navštívila malú bojovníčku Chiaru

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 7. februára 2017 - Malú bojovníčku Chiaru, ktorá trpí zákernou chorobou, navštívila a prišla podporiť finalistka súťaže krásy Miss Slovensko 2017 z Levíc Dominika Dávidová spolu aj s učiteľmi a poslancami mestského zastupiteľstva v Leviciach Ervínom Szalmom a Petrom Benčekom.

Finalistka Miss Slovensko 2017 z Levíc Dominika Dávidová navštívila malú bojovníčku Chiaru

Dominika sa na stretnutie s Chiarou veľmi tešila. "Stretnutie s Chiarou bolo pre mňa skutočne veľmi silné. Je krásna, usmievavá a veľmi múdra mladá slečna. Vôbec nemala problém hovoriť o posledných mesiacoch a liečbe, ktorú musela podstúpiť. Pre mňa je to veľmi silná osobnosť. Obdivujem, koľko síl a pozitívnej energie má toto malé slniečko. Má okolo seba veľa skvelých ľudí a to určite rodinu, kamarátov a učiteľov zo základnej školy," vyjadrila sa Dominika Dávidová.

Aktovky pre prvákov, tašky a peračníky, batohy pre študentov a školské potreby

Chiaru išli navštíviť, aby ju trošku rozveselili a spríjemnili jej deň. "Musím sa však priznať, že to práve ona mne spríjemnila deň a dobila ma energiou. Bolo to úžasne stretnutie a už sa teším na ďalšie stretnutie so skvelou Kiarou," dodala Dominika.

Ervín Szalma a Peter Benček dňa 13. decembra 2016 v priestoroch sobášnej siene MsÚ v Leviciach v spolupráci s Mestským úradom v Leviciach, Slovenským Červeným krížom, územným spolkom Levice (SČK) a Národnou transfúznou službou SR Nitra zorganizovali druhý ročník Poslaneckej kvapky krvi. Ten bol zorganizovaný najmä na pomoc dvom malým deťom a jednej dospelej osobe, ktorí potrebujú krv, pričom jednou z detí je práve malá Chiara.

Andrej Budai photo

Chiara bola na stretnutí plná energie a vysmiata, z čoho mali návštevníci veľkú radosť. "My sme radi, že krvička pomohla a urobíme všetko preto, aby sme jej pomohli. Spoločne s kolegom poslancom Petrom Benčekom sa snažíme prostredníctvom mesta Levice, SČK Levice a samozrejme darcami pomôcť. Príbeh žiačky levickej školy je silný, emotívny a chytil nás za srdce. Usmievavej Chiare želáme skoré vyliečenie, uzdravenie a čo najskorší návrat do školy k priateľom a rodine", povedal Szalma.

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre