04192024pia

Pod levickým amfiteátrom sa konala zaujímavá akcia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. januára 2014 - Už dlhšie sme chceli zorganizovať na Strednej odbornej škole, Pod amfiteátrom 7 v Leviciach akciu, ktorá bude dostatočne atraktívna pre našich študentov. Podarilo sa nám to pomocou národného projektu KomPrax – Kompetencie pre prax, ktorý nám pomohol v zrealizovaní nápadu. Na prvom víkendovom školení, ktoré sa konalo 20. – 22. 9. 2013, sme sa dozvedeli, čo má obsahovať napísaný projekt.

Noc v škole na SOŠ Pod amfiteátrom v Leviciach

Do ďalšieho víkendového školenia, 4. – 6. 10. 2013 sme mali za úlohu premyslieť si, o čom naše projekty budú a podrobne vypracovať náš Malý projektový zámer.

Po schválení projektov sme začali s propagáciou na škole formou plagátov, školskej web stránky, osobne sme zisťovali záujem našich spolužiakov. V ďalšom kroku sme oboznámili pána riaditeľa s našou aktivitou. Projekty si pripravili 3 študentky: D. Chvojková, A. Žigová, N. Miková z 2.B (odbor pracovník marketingu), 1 chlapec - R. Gellen z 3.D (odbor komerčný pracovník v doprave).

Noc v škole na SOŠ Pod amfiteátrom v Leviciach

Dňa 19.12.2013 študentka Natália Miková začala s prípravou gulášu v projekte Guláš party „trochu inak“. O 18:00 hod sa všetko začalo. Prichádzali študenti, ktorých sme ponúkli chutným gulášom. Po tomto skvelom úvode sa pripravili na interaktívnu diskusiu jedného z našich študentov - Radoslava Gellena, o komunikácii pod názvom „Komunikuj správne“. Spoločne odhaľovali chyby, ktoré sa najčastejšie robia v komunikácii. Zamerali sa na neverbálnu komunikáciu a zahrali si veselú interaktívnu hru. Počas Noci v škole sa študenti zabávali pod dozorom Diany Chvojkovej, hlavnej organizátorky projektu, v športových súťažiach, vybláznili sa vo vankúšovej bitke, vytancovali sa na diskotéke, ktorú „mal pod palcom“ študent našej školy - Boris Cucor z 3.D. Kto bol unavený, mohol hrať PC hry, poker, poprípade si pozrieť nejaký film.

Miss Levického okresu 2014 - Casting, 22. a 29.1.2014

Druhý deň, 20.12.2013, bol náročný pre tých, ktorí si nepospali. Študentka Andrea Žigová si pripravila športový deň pod názvom „Get Active“. Konal sa florbalový turnaj, exhibičný zápas Učitelia  vs. Študenti  a špecialita našej školy - Beh pred Frajtovou. V „cezškolskom“ behu si žiaci vyskúšali svoju pozornosť, vedomosti, ale aj zmysel pre humor. Všetci víťazi boli samozrejme ocenení zaujímavými cenami.

Na záver by sme sa chceli poďakovať nášmu pánovi riaditeľovi, RNDr. Jánovi Krtíkovi a profesorom našej školy, pretože bez nich by sa žiadne akcie konať nemohli. Zároveň dúfame, že sa aj iní študenti nechajú inšpirovať našimi nápadmi, zapoja sa do projektov KomPrax a získajú veľa nových skúseností.

Text a fotografie: Andrea Žigová

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre