04192024pia

PR články, komerčné, Levice

Vyhraj Skúter Motorro 125!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V Leviciach budú Vianoce pre niektorých zákazníkov Telekomu o poznanie bohatšie. Iba zo zákazníkov, ktorí navštívia predajňu na pešej zóne, ul. Štúrova v čase od 1.11. do 24.12.2016 a uzavrú novú či predĺžia existujúcu zmluvu, vyžrebujeme šťastného majiteľa skútra Motorro 125! Výherný motocykel si môžete pozrieť priamo v predajni, kde čaká na svojho nového majiteľa.

Vyhraj Skúter Motorro 125!

Vianoce sú štedré aj tento rok

Noví aj stáli zákazníci od nás dostanú k moderným Happy paušálom druhý telefón ako darček. Kombinácie sú rôzne, napr. k mobilnému telefónu Huawei P9 lite, získate ďalší Huawei Y5 II. Ak vám naše kombinácie telefónov nepostačujú, nevadí, získate od nás kupón v hodnote 50 € alebo 100 € na zľavu z ceny ďalšieho telefónu.

Vernosť si vážime

Ako poďakovanie pre verných zákazníkov máme od programu Happy M a vyššie možnosť zobrať si Mobilný internet S s tabletom Lenovo Tab3 8 už za 9,99 € mesačne. Vhodný na každodenné aj príležitostné využívanie mimo domova alebo ako spoľahlivá záloha k domácemu pevnému internetu.

Nebojíme sa neviazať. Pre zákazníkov s programom Happy M a vyššie máme jedinečnú neviazanú kartu Bez záväzkov so 100 min. za 3,49 € mesačne.

Vyhraj Skúter Motorro 125!

O dáta sa môžete podeliť

Od programu Happy L a vyššie získa zákazník službu Zdieľanie dát z paušálu na 24 mesiacov zadarmo. Vďaka tejto službe môžete využívať svoje dáta z paušálu aj na inom zariadení, napr. na tablete, a urobiť tak radosť celej rodine.

Najlepšia televízia na Slovensku a rýchlejší internet aj u vás doma

K internetu tento rok pribaľujeme notebook Lenovo a výrazné zvýhodnenia, pokiaľ u nás využívate zároveň aj televíziu.

S našou Magio televíziou vás vypínanie terestriálneho vysielania trápiť nebude. Programy Markíza, Doma a Dajto sú samozrejmosťou.

Darček máme pripravený pre každého

Každý zákazník získa k novému mobilu externú batériu ako darček. S vybitou externou batériou sa môžete zastaviť v ktoromkoľvek Telekom Centre a my vám ju vymeníme za novú, nabitú – bezplatne počas celého nadchádzajúceho roka.

zdroj a fotografie: BB TEL s.r.o.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre