04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Levický hrad bude svietiť na modro

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 27. októbra 2016 - O2 prinieslo rýchlu 4G LTE sieť túto jeseň už aj do Levíc. Do konca roka ju chce rozšíriť už pre dve tretiny obyvateľov SR. Zákazníci so signálom 4G budú mať k dispozícii rýchly internet dosahujúci teoretickú maximálnu rýchlosť sťahovania 73 Mbps a reálne rýchlosti od 25 Mbps pri sťahovaní a od 15 Mbps pri odosielaní dát. Všetkým obyvateľom a návštevníkom Levíc dá túto skvelú správu na vedomie, nielen prostredníctvom svojich O2 Anjelov, ktorí vyjdú do ulíc, ale v piatok podvečer nasvieti aj Levický hrad.

Levický hrad bude svietiť na modro

O2 svieti v Leviciach

Už aj Levice sú v pokryté rýchlou 4G LTE sieťou od O2. Túto udalosť sa O2 rozhodlo ozvláštniť nielen hosteskami – O2 Anjelmi, ktoré budú informovať občanov a návštevníkov mesta, ale aj nasvietením Levického hradu na modro. Ak sa budete nachádzať v piatok 28. októbra v podvečerných hodinách v Leviciach, určite si nenechajte ujsť toto jedinečné predstavenie.

Lokality so 4G LTE budú pribúdať

Postupne v mesiacoch október a november budú každý týždeň pribúdať ďalšie nové lokality so 4G LTE. „Už aj Levice svietia na modro, a to doslova. Aj naši levickí zákazníci si môžu už plnohodnotne užívať komfort, ktorý so sebou 4G sieť prináša. Tým je napríklad 5x rýchlejšie sťahovanie dát, než s 3G internetom, ale aj 10x rýchlejšie odosielanie dát v porovnaní s 3G internetom. Do konca tohto roka budeme mať 4G internet už pre dve tretiny obyvateľov SR,“ uviedla Tereza Molnár, hovorkyňa O2.

4G LTE od O2 je pre všetkých, bez príplatkov a bez viazanosti

Na to, aby mohli zákazníci O2 využívať možnosti 4G LTE internetu, si nemusia nič aktivovať, ani platiť ďalšie poplatky navyše. Stačí, keď sa budú nachádzať v pokrytí 4G siete, so zariadením (telefón, tablet...) a SIM kartou podporujúcich 4G LTE spolu s aktivovaným internetovým balíčkom.

V prípade, že niektorí zákazníci majú staršiu SIM kartu nepodporujúcu 4G, bezplatne si ju môžu vymeniť v ktorejkoľvek O2 Predajni, kde im rovnako poradia aj s vhodným zaradením pripraveným na 4G. Viac o ponuke internetových balíčkov a smartfónov podporujúcich najrýchlejšiu 4G LTE od O2 nájdete tu: www.o2.sk/4GLTE.

zdroj: O2 Slovakia, s.r.o., foto: muzeumlevice.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre