04192024pia

Levická kapela Stripless získala na celoslovenskej súťaži dve ocenenia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 25. septembra 2013 - Diana, Marek, Matúš a Adam. Kvarteto mladých ľudí, ktorí sa odhodlali vydať sa na strastiplnú cestu na hudobnej scéne pod spoločným názvom STRIPLESS. Táto levická hudobná skupina má za sebou už mnoho koncertov a niekoľko vlastných skladieb, pričom len nedávno vydala svoje nové EP 2013, ktoré obsahuje 4 skladby: Križovatka, Povodeň, Trápenia Ľudí a Žienka domáca II, sa zúčastnila celoslovenskej hudobnej súťaže "Bystrické tóny".

kapela stripless ziskala dve ocenenia na sutazi bystricke tony 2013 20130925 1915917551

Súťaž, na ktorej rozhodovala hviezda porota v zložení Lenka Dusilová (speváčka, skladateľka, hudobníčka a producentka), Martin Valihora (uznávaný bubeník na medzinárodnej úrovni), Oľga Záblacká (speváčka, textárka, kreatívny producent), Janka Kozáková (speváčka, skladateľka), Peter Dobrík (skladateľ, hudobník a producent), Roman ,,Galo” Galvánek (spevák, hudobník (O.B.D.)), Rastislav Škrinár (hudobník, majiteľ hudobného klubu) a  Atila Béreš (hudobník, majiteľ hudobného obchodu), znamenala pre levických nadaných hudobníkov veľký úspech. Stali sa totiž účastníkmi finále tejto súťaže, ktoré sa uskutočnilo 21. septembra 2013 v banskobystrickom klube 77 a do ktorého sa dostalo 15 finalistov. Každá jedna kapela odohrala vlastnú skladbu, počas ktorej sa snažili všetci predviesť svoje maximum.

Práve Levičania získali dve prvenstvá: Diana Hokšová sa stala najlepšou speváčkou súťaže a  ich pesnička "Uprostred chaosu" získala ocenenie Najlepšia skladba!

Jazyková škola Chantal Levice Kvalitné výživové doplnky značky FITapak na chudnutie, ktoré sú vyrobené na Slovensku.

kapela Stripless získala dve ocenenia na súťaži Bystrické tóny 2013

Týmto úspechom získali aj možnosť nahrať dva single v profesionálnom nahrávacom štúdiu, pričom skladby oficiálne vyjdú na kompilačnom CD, ktoré bude odprezentované v slovenských médiách. Táto kompilácia sa začne nahrávať ešte v zime 2013 a oficiálne výjde v roku 2014.

O víťazstvo vo finále súťaže bojovalo 15 kapiel: Boom, Lenka Piešová & Band, Lavalier, Klady kľudu, Ján Svetlan Majerčík, Dorota Ideas Kluvancová, Goodbye Guns, Stripless, Peacock ball, Poison Candy, Just, Fruit me lite, Humanoid, Haťo & Error a Polyphonix.

O kapele Stripless sa dozviete viac na ich stránkach:
- http://bandzone.cz/stripless
- https://www.facebook.com/stripless

Stripless-ákom gratulujeme a prajeme mnoho ďalších úspechov a napredovania na hudobnej scéne!

Pozrite si video - víťazi súťažných kategórii:

Článok s kompletnými výsledkami súťaže nájdete na tomto linku.

kapela Stripless získala dve ocenenia na súťaži Bystrické tóny 2013
 
kapela Stripless získala dve ocenenia na súťaži Bystrické tóny 2013

zdroj a fotografie: kapela Stripless, video: youtube

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre