04192024pia

Levické Námestie hrdinov ožilo pohybom a kultúrou + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. septembra 2014 - Na levickom Námestí hrdinov to v sobotu 6. septembra 2014 naozaj žilo! Stretlo sa tu totiž mnoho rozličných štýlov a možností trávenia voľného času, a to hlavne pohybom a umením. Bol to veľký deň levických klubov Jungle Gym, Zoo Crew a BM Generation, pod taktovkou ktorých sa zorganizovalo prvé vydanie festivalu pohybovej kultúry - MOVEMENT.

Levické Námestie hrdinov ožilo pohybom a kultúrou + fotografie

Podujatie bolo venované najmä ukážkam, ako je možné tráviť voľný čas. Ako už samotný názov podujatia hovorí, išlo najmä o pohyb a šport, a tak nechýbali rôzne športové, tanečné, hudobné ale i umelecké aktivity pre každého. Levickí Jungle Gym-áci predvedli posilňovanie vlastným telom - Stret workout, Calistenika, Freestyle na hrazdách, ako i mladí siláci z Novej Bane, Nitry a Bratislavy, chalani z levického Zoo Crew predstavili extrémne športy, levická tanečná škola BM Generation predstavila svoje tanečné umenie, Black Flys a Alex Hrubý predstavili BMX Flatland, trial, bartenderi predviedli svoje barmanské umenie, nechýbala Indo Board, t.j. balančná doska, Graffiti jam a Street art na umelo vytvorenej stene, Parkour, Free run a predstavila sa aj Materská škola P.O.Hviezdoslava. Predstavila sa i módna show s vecami od Ingrid Kakodyovej, dievčatá z Raw Foods predviedli možnosti alternatívy stravovania a prípravy jedál, nesmieme zabudnúť na prítomnú U - rampu, na ktorej sa predvádzali extrémne skoky, takže o zábavu a "podívanú" bolo naozaj počas celej soboty dostatok.

Levické Námestie hrdinov ožilo pohybom a kultúrou + fotografie

To všetko pri skvelom hudobnom sprievode DJ Joža počas celého dňa! Spestrením celého podujatia bolo bike-ové fantastické predstavenie Michala Pokorného, ktorý predviedol svoje umenie, pričom prítomným veľa krát doslova pri jeho kúskoch tuhla krv v žilách.

Okrem už spomínaného cieľa podujatia spropagovať možnosti aktívneho využitia voľného času, organizátori si podujatím dali taktiež za cieľ spropagovať výstavbu nového streetworout-ového ihriska v Leviciach, ktoré bude slúžiť pre všetkých Levičanov.

Z podujatia sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie z podujatia MOVEMENT Vol.1- Festival pohybovej kultúry zo soboty 6.9.2014 nájdete v našej fotogalérii TU.

NEPREHLIADNITE:
Pozrite si tiež:

Levický festival pohybovej kultúry Movement Vol.2 vyšiel na jednotku + fotografie

Levický festival pohybovej kultúry - Movement festival Vol.2 už 5.9.2015!

Mladí ľudia chcú v Leviciach vybudovať nový športový areál, upozornili na to dokumentom

Alternatívne športy v Leviciach sa predstavia v dokumentárnom filme "Bez práce nie sú koláče"

Nové streetworkoutové ihrisko otvorené pre každého

Levické Námestie hrdinov ožilo pohybom a kultúrou + fotografie

Videopozvánka na festival pohybovej kultúry v Leviciach - MOVEMENT

Na pešej zóne v Leviciach točili videopozvánku na Festival pohybovej kultúry MOVEMENT Vol.1 

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre