04242024str

Vyberte si už teraz svoju dovolenkovú destináciu na LETO 2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vyberte si už teraz svoju dovolenkovú destináciu na LETO 2015Milí dovolenkári,

spomienka na horúce leto je nenávratne preč, vystriedala ho sychravá jeseň a čo nevidieť k nám zavítajú Vianočné sviatky. Čoraz častejšie sa pohrávate s myšlienkou na vhodný vianočný darček pre blízkeho, premýšľate či bude lepšou voľbou umelý či živý vianočný stromček?

Čo tak na chvíľu upustiť od predvianočných starostí a radšej sa zahriať pri myšlienke na najbližšiu letnú sezónu
Hoci spomínané sviatky už klopú na dvere, cestovné kancelárie nestrácajú čas a už v týchto chvíľach ponúkajú širokú škálu ponuky dovolenkových destinácií na LETO 2015. Neváhajte tak a využite výhody, ktoré ponúka práve nákup letnej dovolenky v predstihu!

1. Milovníci zliav pozor!
Premárnili ste predošlú dovolenkovú sezónu čakaním na last minute v tej najlepšej zľave? Čo tak zakúpiť tohtoročnú letnú dovolenku v predstihu a využiť zľavy, ktoré sú na rozdiel od last minute ponúk garantované? Okrem lákavých zliav však predčasná kúpa dovolenky ponúka i množstvo ďalších, nasledujúcich výhod.

2. Neobmedzený výber
Plná kapacita hotela či obmedzený výber iných služieb sú jednou z viacerých nevýhod, ktoré so sebou nesie last minute ponuka. Naopak, ak sa rozhodnete zakúpiť si letnú dovolenku už počas zimnej sezóny, naskytá sa vám takmer neobmedzené možností či už v oblasti hotelov alebo iných, doplnkových služieb.

3. Nedostatok miesta pre viac početnú rodinu?
Ak sa s myšlienkou nákupu letnej dovolenky pohrávate už v tomto období, podobný problém sa vás už viac netýka. Vyberte si zo širokej ponuky ubytovacích zariadení bez ohľadu nato, s koľkými členmi rodiny sa dovolenku chystáte stráviť.

4. Pri nákupe možnosť uhradiť iba zálohu
Odkladáte kúpu dovolenky iba preto, že vás rodinný rozpočet zaťažili Vianočné sviatky? Ak sa rozhodnete pre nákup letnej dovolenky už teraz, vedzte, že pri objednávke stačí uhradiť iba zálohu a nie celú platbu, ako v ostatných prípadoch.

Vyberte si už teraz svoju dovolenkovú destináciu na LETO 2015

Ak sme vás presvedčili o výhodách kúpy letnej dovolenky v predstihu, neváhajte, vyberte sa do cestovnej kancelárie a nechajte sa počas chladného zimného obdobia zahrievať myšlienkou na najbližšie LETO 2015.

 

Cestovné kancelárie majú pre vás už teraz pripravené zaujímavé ponuky či už na pobočkách alebo internetových stránkach.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre