04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Pozývame Vás na 1. Reprezentačný ples futbalistov FK Slovan Levice + súťaž o lístky!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
LEVICE 27. novembra 2015 - Nové vedenie futbalového klubu Slovan Levice v spolupráci s 2. ZŠ Levice Vás srdečne pozýva na 1. REPREZENTAČNÝ PLES FUTBALISTOV, ktorý sa bude konať dňa 22.1.2016 o 19:30 hod. v Hoteli Lev.
Pozývame Vás na 1. Reprezentačný ples futbalistov FK Slovan Levice

Futbal je šport ako každý iný a predsa je výnimočný, prináša radosť a šťastie ľuďom, ktorí ho majú radi. Tak je to aj v našom meste. Má dlhodobú tradíciu, hrával sa na vysokej úrovni, no v súčasnosti je realita taká, že z nejakého dôvodu klub stratil dôveru ako aj dobré meno.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Prišiel čas na zmenu a pokúsiť sa s tým niečo urobiť. Určite na to treba odvahu, ako aj šťastie a osloviť tých správnych ľudí a požiadať ich o pomoc.

Nič nechceme pre seba, všetko pre Vás a naše mesto. Po ničom netúžime, len ho dôstojne reprezentovať. Naše heslo je skromnosť a pokora a dnes v tejto dobe, kde na prvom mieste sú peniaze a honba za majetkom, sa určite tieto hodnoty vytrácajú. Je hriech chcieť niečo dokázať? Určite nie, ale bez pomoci Vás to nepôjde.

Pozývame Vás na 1. Reprezentačný ples futbalistov FK Slovan Levice
My nežiadame, len prosíme. Je široká škála možností, ako pomôcť či už finančne, vecnými cenami alebo iným darom a prezentovať Vašu firmu na našom štadióne a našich akciách.

Jedna z nich je aj 1. reprezentačný ples v Leviciach, na ktorý by sme Vás chceli úprimne pozvať. Vstupenky si viete zakúpiť na uvedených telefónnych číslach. Príďte sa spoločensky zabaviť a podporiť tak dobrú vec. ĎAKUJEME!

Vstupné: 25 EUR - v cene večera, zábavný program, tombola
Hostia večera: Róbert Kazík, Kmeťoband

Predaj lístkov: u p. Méresa: 0903 727 829, u p. Pavlačičovej: 036/6312 515
Méres Jaroslav, nový štatutárny zástupca FK Slovan Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

SÚŤAŽ o 1x2 lístky na 1. REPREZENTAČNÝ PLES FUTBALISTOV FK SLOVAN LEVICE!


Ako sa súťaže zúčastniť?

K súťaži sme na našej Facebook stránke Leviceonline.sk umiestnili plagát 1. Reprezentačného plesu futbalístov FK Slovan Levice. Vašou úlohou pre účasť v súťaži je:

- ZDIEĽAŤ tento plagát verejne vo svojom Facebook-ovom profile.

Pozývame Vás na 1. Reprezentačný ples futbalistov FK Slovan Levice + súťaž o lístky!

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 1x2 lístky na 1. Reprezentačný ples futbalistov v Leviciach trvá do 15.1.2016 do 22:00 hod. Dňa 16.1.2016 vylosujeme 1 výhercu, ktorý získa 2 lístky. 

Meno výhercu uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercu budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výherca si vstupenky bude môcť prevziať priamo pri vstupe na podujatie. Meno výhercu bude uvedené na Guest liste. 

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre