04192024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Levičania budú rozdávať objatia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 19. júna 2015 - Počas medzinárodného dňa objatí (Hug day) sa 25. júna 2015 môžu aj Levičania stretnúť v centre mesta s objímaniachtivými dobrovoľníkmi. V tento deň sa mladí ľudia z celého Slovenska vydajú do ulíc, aby svojimi objatiami potešili ľudí okolo seba a vyčarili im úsmev na tvári. Celá akcia má neziskový charakter a jej cieľom je rozdávať radosť.

Levičania budú rozdávať objatia - Deň objatí, Levice, 25.6.2015

Deň objatí sa začne na Námestí hrdinov, kde sa o 10,00 h sústredia dobrovoľníci, ktorí sa následne po pešej zóne presunú do Parku M.R.Štefánika. Sprievod dobrovoľníkov sa o 11,30 h presunie späť do centra za doprovodu Romana Mihálku na chodúľoch a následne sa rozídu po meste, kde budú pokračovať vo svojej aktivite.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Deň objatia vznikol preto, aby ľuďom pripomenul, že na tomto svete nie sú sami. Objatie prenáša pozitívnu energiu a zlepšuje náladu. Výzvou pre všetkých zúčastnených je priniesť úsmev a otvorenú náruč všade tam, kde to ľudia potrebujú. 4. ročník tohto krásneho podujatia sa uskutoční v 50 mestách na Slovensku a v 10 ďalších krajinách sveta.

zdroj a plagát: Ing. Adriana Macáková, referent vzťahov s verejnosťou, Mestský úrad Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre