04242024str

Raketový nástup levických karatistov na začiatku sezóny, z Prievidze prišli s množstvom medailí!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PRIEVIDZA / LEVICE 29. septembra 2015 - Levický klub karate Goju-Ryu sa po letnej prestávke vrátil na súťažné tatami do Prievidze, kde sa konalo 1. kolo Slovenského pohára v karate. Do bojov zasiahlo 18 pretekárov v cvičení kata a kumite.

Raketový nástup levických karatistov na začiatku sezóny, z Prievidze prišli s množstvom medailí!

V športovom zápasení kumite muži +78kg sa do finále prebojovali skúsený pretekár Tomáš Valentík a jeho tímový kolega Lukáš Kučerák. Z tohto súboja si Tomáš vybojoval zlato a Lukáš obsadil pekné druhé miesto. Medzi zápasníkmi v kategórii 16-18 roční do +70kg levický pretekár Dominik Miko nenašiel premožiteľa a domov si doniesol zlatú medailu za 1. miesto.
Medzi ženami v kumite do +18rokov a +60kg sa s prehľadom do finále prebojovala Gáfriková Kristína a získala zlatú medailu. Rovnako aj v kategórii 16-18 ročné do +55kg získala za 1. miesto zlato.

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ

Kategóriu chlapcov 10-12 roční do + 150cm zastupoval Dávid Furda, ktorý zvíťazil vo finále a získal pre klub ďalšiu zlatú medailu. Patrik Puckaler sa nestratil medzi 16-18 ročnými do -60kg a obsadil druhé miesto, zlato si vybojoval v rovnakej kategórii Ürge Martin.

Do súbojov o medailu sa v kategórii 10-12 roční chlapci do -150cm zasiahli dvaja levickí pretekári, Zdenko Šmikniar, ktorý získal zlato za 1. miesto a Paťko Rusnák, ktorý si vybojoval bronzovú medailu. Jakubko Bednárik po súboji s Paťom tak skončil na peknom 4. mieste.

Družstvo chlapcov v zložení Furda, Kanás, Puckaller postúpili do finálového zápasu a získali zlatú medailu. Zlato za 1. miesto si odnieslo aj družstvo 10-12 r. v zložení Furda, Šmikniar a Rusnák.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Na súťažné tatami nastúpili aj dievčatá cvičením kata. Chiara Holečková medzi 10-12 ročnými od 4kyu sa umiestnila na druhom mieste a v kategórii Open kata získal zlato za 1. miesto. Jej tímová kolegyňa Bianka Havranová si za kategóriu 10-12 ročné vybojovala zlato a v kategórii Open kata obsadila pekné druhé miesto. Bírešová Táňa v cvičení kata v kategórii do 5 kyu získala striebornú medailu. V boji o medaile zasiahla aj skúsená Kateřina Foltánová, ktorá v kategórii Open +14 ročné dievčatá obsadila tretiu priečku a získala bronzovú medailu. Bronz za tretie miesto si v cvičení kata Open 6-13 ročné odniesla Zbihlejová Daniela a zlatú medailu získala v kategórii do 5kyu. Nováčikom súťaže bola Slažanská Nela, ktorá v kategórii 6-13 ročné dievčatá v Open kata postúpila zo 16 pretekárok do finálovej šestky a skončila na piatom mieste.

Družstvo dievčat v zložení Havranová, Holečková, Foltánová si zo súťaže odnieslo zlatú medailu, rovnako ako aj ich tímové kolegyne 10-12 ročné v zložení Bírešová, Bazalová a Zbihlejová.

Všetkým pretekárom z karate klubu Goju-Ryu blahoželáme k úspešnému štartu do novej sezóny a k reprezentácii mesta.

zdroj a fotografia: G.V.
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre