04202024sob

Levičanka Miklóšová strieborná na duatlonových ME v rakúskom Weyeri

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

WEYER / LEVICE 25. augusta 2014 - Juniorka ŠK Atóm Levice Ivonka Miklóšová získala v sobotu 23. augusta striebornú medailu na duatlonových ME v rakúskom Weyeri. Preteky sa konali za hustého dažďa v ťažkých podmienkach, ale ani to neprekazilo levickú radosť.

Levičanka Miklóšová strieborná na duatlonových ME v rakúskom Weyeri

Po 5 km behu Levičania netušili, že sa Ivonka chystá vykonať parádny kúsok. Rozbiehala sa síce pomaly, ale na záver prekvapila všetkých a hádam i seba. To preto, lebo v časti 20 km Levičanka Miklóšová strieborná na duatlonových ME v rakúskom Weyericyklistiky mala určité problémy, ktoré však prekonala, dotiahla sa na vedúcu skupinu a na záver jej beh vyšiel nad očakávanie. Finišovala o zlato, ale Talianka Parodi jej to prekazila a zvíťazila časom 01:09:27 iba 9 sekúnd pred Ivonou.

Tadeáš Fazekaš mal taktiež na dosah medailu, lebo do záverečného behu vchádzal medzi koridor na 3. mieste, lenže nedoliečené zranenie sa prejavilo a kŕče v pravom lýtkovom svale mu prekazili výraznejšie umiestnenie ako 8. miesto /00:58:59/. Slzy bolesti vystriedal úsmev a radosť z úspechu kamarátky.
Matúš Verbovský získal nielen pekné 12. miesto /01:00:58/, ale hlavne zážitok z veľkých pretekov, ktoré zaiste zúročí už v budúcej sezóne.

Levičanka Miklóšová strieborná na duatlonových ME v rakúskom Weyeri
zdroj a fotografie: DF
PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre