04192024pia

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Nitra z Levíc s "kanárom", starší žiaci nadelili súperovi 11 gólov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. októbra 2016 - Súťaž riadená ZsZĽH sa hrá na počesť dlhoročného hokejového rozhodcu a funkcionára ZsZĽH Jozefa Gubalu. Prvoligové mužstvá majú vložené zápasy v tejto súťaži a nastupujú s družstvami výberu 7.ŠHT resp. 5.ŠHT. Náš výber zostavený z hráčov piateho a siedmeho ročníka privítal pod levickým hradom druholigový celok z hlavného mesta HC Petržalku 2010 Bratislava.

Nitra z Levíc s

ZsZĽH (5. ročník) U 12/ Základná časť (Pohár Jozefa Gubalu)

HK Levice – HC Petržalka 2010 Bratislava 5:5 (2:3, 2:1, 1:1)

Reštaurácia FOR YOU, Ludanská 14, Levice - denné menu.Panteri z Petržalky túto sezónu nastúpili do ťažkej súťaže o Pohár Jozefa Gubalu, ktorá sa vyznačuje tým, že v nej svoje zápasy odohrajú aj s prvoligovými mužstvami.

Náš výber zostavený z hráčov piateho a siedmeho ročníka privítal pod levickým hradom v sobotu 1.10.2016 celok HC Petržalka 2010 Bratislava a odohralo práve takýto vsunutý zápas z celkom z hlavného mesta.
Zápas bol naozaj ako na hojdačke, spolu padlo až 10 gólov, čo pre vývoj zápasu bolo len dobre a divákom na štadióne sa to páčilo. V prvej tretine mohli diváci na štadióne vidieť hneď päť gólov. Začiatok zápasu vyznel v prospech súpera, ktorý využil dieru v našej obrane a už v 7.minúte zápasu otvorili skóre hokejisti hosťujúceho celku samostatným únikom Hany FANČOVIČOVEJ. Levice odpovedali presnou strelou Noela RÉGIHO. V tomto priebehu zápasu začala prestrelka a v priebehu ďalších minút vsietila po dva góly Petržalka a jeden pridali domáci, keď v 18.minúte znižoval na 2:3 z pohľadu domáceho celku Timotej TARIŠKA.

Nitra z Levíc s

Začiatok druhej tretiny patril hokejistom HC Petržalky, keď už v jej samom úvode znova skóroval hráč hostí Hana FANČOVIČOVÁ. To už bolo z pohľadu domáceho celku 2:4. V priebehu 26.sekúnd padli z našich hokejok dva rýchle góly a z našich sa gólovo presadili Adam KLEPÁČ a Samuel Michal MORAVČÍK. Druhé dejstvo sme hostí predčili, viac sme korčuľovali a viac sme mali z hry. Za stavu 4:4 na začiatku tretej tretiny celok Levíc išiel prvý krát v zápase do vedenia, keď v 43.minúte po kombinačnej akcii presne trafil Dominik DRAPÁK. V 51.minúte však prišlo k skrumáži pred našou bránkou, kde sa najlepšie zorientoval hráč Petržalky Oliver KLOBUŠICKÝ, ktorý vyrovnával na konečných 5:5.

Góly za HK Levice: 7. Régi (Drapák), 18. Tariška Timotej, 36. Klepáč (Kondač), 37. Moravčík (Sleziak), 43. Drapák

HK Levice: Virág Matúš, Gagač – Homoľa, Krištof, Doboš, Klepáč, Drapák, Rakovič, Vlčko, Sleziak, Kondač, Régi, Karaffa, Jelínek, Virág Jakub, Tariška, Moravčík

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Nitra z Levíc s

ZsZĽH (7. ročník) U 14/ Základná časť (Pohár Jozefa Gubalu)

HK Levice – HC Petržalka 2010 Bratislava 11:1 (5:0, 2:0, 4:1)

Hráči nastupovali na zápas s odhodlaním uhrať čo najlepší výsledok. V prvom vzájomnom meraní síl to bola v sobotu 1.10.2016 gólová smršť v podaní domáceho celku. Levický starší žiaci nedali dýchať svojim rovesníkom z Petržalky a naložila im naozaj veľký debakel. Podľa vývoja zápasu sa naši siedmaci od hostí vzďalovali šialeným tempom s každou tretinou. Prvá a druhá tretina rozhodla zápas, keď sa postupne presadili domáci zverenci trénerskej dvojice Jozef Guťan – Marián Fliega. Tri góly vsietil Samuel DRAPÁK a po jednom Mišura, Ešek, Pacala a Kasala.
Tretia tretina skončila z pohľadu hostí 1:4 a celkový dojem z hry domáceho družstva svojimi presnými zásahmi umocnili Farkaš Jakub, Gellen, Horváth Andrej a Kasala. Čestný úspech hostí zaznamenal v 59.minúte Matuš MACKOVICH.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

Góly za HK Levice: 1. Mišura (Kasala), 1. Drapák, 11. Ešek (Gellen, Horváth Adam), 17.

Drapák, 18. Drapák (Moravčík, Kravec), 32. Pacala (Ešek), 40. Kasala (Mišura), 41. Farkaš Jakub, 47. Gellen (Horváth Adam), 53. Horváth Andrej (Kasala, Mišura), 56. Kasala (Mišura)

HK Levice: Grobař, Petráš – Blaško, Doboš, Drapák, Ešek, Farkaš, Gellen, Horváth Adam, Horváth Andrej, Juhás, Kasala, Kravec, Mišura, Moravčík, Pacala, Vrbka

Nitra z Levíc s

Nitra z Levíc s "kanárom"

Stretnutie dvoch tradičných súperov sa od začiatku nieslo vo vysokom tempe. Napriek tomu, že súper pricestoval v oklieštenej zostave sa šance striedali na oboch stranách a herná úroveň zápasu bola na 2.ligu vynikajúca. Výsledok 6:0 je z pohľadu domácich absolútne zaslúžený, z pohľadu hostí možno trochu krutý. Základným kameňom domácej výhry bol najmä fantastický výkon Paťa Vozára v bránke, ktorý náročnými zákrokmi miestami privádzal hostí do zúfalstva a počas celého zápasu z neho vyžaroval až chladnokrvný pokoj. To sa spolu s tímovou hrou, koncentráciou až do konca zápasu ale aj skvelými individuálnymi výkonmi hráčov (Ďuri Vrťo – hattrick, Lukáš Bališ – 3 asistencie) pretavilo do jednoznačného víťazstva v pomere 6:0 pre domácich. Levičania tak na veľké zaváhanie z Dolného Kubína zareagovali najlepšie ako mohli a svojim verným fanúšikom vyslali jasný signál, že sa môžu tešiť na ďalšie zápasy a že aj v tejto sezóne spravia všetko pre to aby sa v Leviciach hralo play-off.

HK Levice 6:0 HC Dynamax 96 Nitra (2:0; 3:0; 1:0)

Góly: 10. Hronec (Bališ), 15. Vrťo (Bališ), 24. Vrťo (Hronec, Bališ), 37. Bránik (Pitlanič, Školník), 38. Šťastný, 55. Vrťo (Ozimák, Bačkor)

Zostava LV: Vozár (Búry) – Pitlanič, Školník, Bránik, Kiepeš, Záhorský – Ozimák, Roško, Michalovič, Sucharda, Šťastný – Bačkor, Káčer, Bališ, Hronec, Vrťo – Schwarz, Stankovič, Židulják

Zostava NR: Púš (Kirchner) – Blickling, Kurej, Ostertág, Rašovský, Vasiľko – Dujíček, Megyesy, Golas, Molnár, Tarnóczy – Drgoň

Rozhodovali: Bachúrik – Šebeň, Kúdeľová
Strely: 46:42
Vylúčenia: 6:8 na 2 min.
Divákov: 250

Nasledujúci zápas LV: HC Bratislava – HK Levice (08.10.2016 o 17:30 v Bratislave)

Ing. Jaroslav Matejov, tréner HK Levice: „Proti Nitre sme sa opäť nepredstavili v plnej zostave, pomôcť nám však prišiel náš hráč Peter Šťastný, hrajúci na striedavý štart v prvoligových Topoľčanoch. Aj napriek tomu, že súper, minuloročný víťaz druhej ligy, prišiel s malým počtom hráčov, chalani k tomuto zápasu pristúpili zodpovedne a súpera nepodcenili. Zápas bol strelecký vyrovnaný, avšak po tom čo sa nám podarilo streliť prvý gól, sme dostali väčšiu chuť do zápasu a to nám vydržalo po celý zápas. Veľmi ma potešila skutočnosť, že sme mali trojgólového strelca, ako aj 100%-ná úspešnosť nášho brankára Patrika Vozára, ktorý ma veľkú zásluhu na tom, že sme vyhrali, keďže na jeho bránu bolo spolu vyslaných až 42 striel. V mužstve panovala dobrá nálada a myslím si, že chalani mali veľkú radosť z hry. Moje poďakovanie patrí všetkým hráčom za predvedený výkon, ale aj divákom, ktorí si našli cestu na zimný štadión a povzbudili nás.“

Priebežná tabuľka A-mužstva:
1. HC Bratislava 9
2. ŠHK 37 Piešťany 6
3. ŠHK Púchov 6
4. HK Levice 6
5. MŠK Hviezda Dolný Kubín 4
6. HK Iskra Partizánske 4
7. MHK Dubnica nad Váhom 3
8. HC Prievidza 3
9. HK 91 Senica 2
10. HC Dynamax 96 Nitra 2

Rozpis zápasov na najbližší víkend:

SOBOTA (8.10.2016)

SENIORI - HC Bratislava – HK Levice (17:30)
8.ŠHT - HK Iskra Partizánske – HK Levice (10:00)
7.ŠHT - HK Iskra Partizánske – HK Levice (12:30)
6.ŠHT - HK Levice – HK Iskra Partizánske (09:00)
5.ŠHT - HK Levice – HK iskra Partizánske (11:30)

NEDEĽA (9.10.2016)

KADETI - HK Levice – HOBA Bratislava (10:00)
HP4 - Zväzový turnaj 4.ročníkov, Trenčín (11.00)
Účastníci: HK Levice, HK iskra Partizánske, HC Topoľčany, HK Dukla Trenčín

zdroj: HK Levice, Foto: Monika Vranová

POZRITE SI TIEŽ:

Súťaž pre maturitné ročníky o zľavu na realizáciu videa zo stužkovej slávnosti.

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre