04192024pia

Hokej a hokejové správy, aktuality z mesta Levice

Levickí hokejoví štvrtáci 4HP na výprave v KHL – bavíme sa hokejom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE / BRATISLAVA 16. októbra 2014 - Štvrtáci z hokejovej prípravky 4HP HK Levice strávili nedeľné popoludnie 12.10.2014 zaujímavým výjazdom za hokejom. Dievčatá a chlapci sa okrem nášho ľadu vedia baviť hokejom aj na tribúne, čoho dôkazom bol aj výjazd na KHL v Bratislave, kde reperzentovali aj náš klub HK Levice a to tak, že na sebe mali oblečené dresy klubu HK Levice a žlto-zelení pútali pozornosť celej Slovnaft Arény.

Levickí hokejoví štvrtáci 4HP na výprave v KHL – bavíme sa hokejom

Výprava za profesionálnym hokejom začínala na ZŠ v Leviciach, kde prípravka 4HP absolvovala oficiálne fotenie, no a už potom všetci hráči v dresoch HK Levice nastúpili do autobusu a výprava sa mohla začať. Autobus bol beznádejne obsadený do posledného miesta a cestou vládla dobrá nálada a vzrušenie z blížiaceho sa zápasu. Miesta sme mali vyhradené vedľa hlavného kotla domácich fanúšikov. Atmosféra bola úžasná a domáci fanúšikovia nás svojim povzbudzovaním srthli, aby sme povzbudzovali s nimi.
Na ľade sa hral rýchly hokej s vysokým nasadením. Prvú tretinu Slovan uhral remízu 1:1, ale potom sa prejavila vyspelosť fínskeho družstva a 3 gólmi sa dostali do vedenia 4:1. V závere ešte Slovan skorigoval z tretstného strieĺania na konečných 2:4.

Levickí hokejoví štvrtáci 4HP na výprave v KHL – bavíme sa hokejom

HC Slovan Bratislava – Jokerit Helsinky 2:4

Michal Dávid, tréner HK Levice: "Deti zápas sledovali so záujmom a s nadšením. Niektorí si zo zápasu dokonca odniesli aj fotku s domácim maskotom Harvym, ktorý nás prišiel pozrieť. Po zápase aj napriek prehre domáceho Slovana, vládla u nás dobrá nálada a spokojnosť, že hráči hokejovej prípravky 4HP videli kvalitný hokej a viaceré hviezdy slovenského a fínskeho hokeja priamo v akcii. Akcia splnila účel a dúfam, že motivovala našich hokejistov k poctivej práci na tréningoch. Chcel by som sa poďakovať pánovi Jánovi Šebovi, ktorý nám uhradil náklady na lístky pre deti a pánom Ševčíkovi, Hlinčíkovi, Sakošovi, Hulvejovi, Halajovi a partii OLD BOYS, ktorí nám zabezpečili autobus. Bez ich pomoci by sa nám túto úžasnú akciu nepodarilo zorganizovať. VEĽKÁ VĎAKA.

 

Levickí hokejoví štvrtáci 4HP na výprave v KHL – bavíme sa hokejom
 
zdroj a fotografie: MMo, Michal Dávid – tréner HK Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre