04242024str

Prvé dva prípravné zápasy majú levickí futsalisti pred začiatkom sezóny 2016/2017 za sebou

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 22. augusta 2016 - V stredu 17.8.2016 levický futsalisti načali svoju predsezónnu prípravu troch zápasov. Na prvé prípravné stretnutie si pozvali súpera z Maďarska, ktorý patrí k špičke maďarskej najvyššej súťaže - Aramis Budapešť.

Prvé dva prípravné zápasy majú levickí futsalisti pred začiatkom sezóny 2016/2017 za sebou

Od úvodu súper začal s vysokým presingom a snažil sa narúšať levickú hru už pri rozohrávke. Ako prvý sa presadili hostia a otvorili skóre na 0:1. Domácim sa podarilo vyrovnať z 10m kopu Krivočenkom a bolo 1:1. Riadny hrací čas prvého polčasu sa skončil týmto výsledkom, avšak tréneri sa pred začiatkom stretnutia dohodli, že na každý polčas pridajú po 5 min. a mužstvá si vyskúšajú hru bez brankára. V prvom predĺžení sa Levičanom pri power-play podarilo Švecom zvýšiť na 2:1. Po zmene strán boli hostia kompaktnejším mužstvom, naplno ukázali svoju silu a postupne zvyšovali skóre zápasu. Pre levických futsalistov toto stretnutie splnilo svoj účel, keďže chceli vidieť nových hráčov v akcii a vyskúšať si natrénované veci. Súper z Budapešti ukázal, na čom musia Levičania ešte popracovať do začiatku súťaže.

Prvé dva prípravné zápasy majú levickí futsalisti pred začiatkom sezóny 2016/2017 za sebou

Futsal team Levice - ARAMIS SE Budapešť 3:9

Zostavy:

Levice - Adam Gergeľ, Gabriel Švec, Miroslav Graus, Dávid Molnár, Viliam Rakica, Milan Chudý, Marián Sásik, Radoslav Líska, Matúš Budovec, Erik Bielik, Ján Krivočenko

Aramis Budapešť - Márk Boldizsár, Baltazár Buki, Zsombor Pap, Zoltán Sámson, Attila Héger, Roni Da Silva Ribeiro, Bence Bognár, Szabolcs Szeghy, Krisztián Korozmán, István Csopaki, Arnold Soós, Patrik Pál, Gábor Boznánszky

Pavol Gabaš, tréner Futsal Team Levice: "Bol to typický prípravný zápas, skúšali sme si nejaké nacvičené i nenacvičené veci. Vyskúšali sme si tiež aj trocha improvizácie. Pre mňa osobne nie je výsledok až taký podstatný, pretože máme dosť nových chalanov, ktorých chcem zapracovať a bol som na nich zvedavý, ako sa ukážu. Prvý polčas bol celkom vyrovnaný, aj polovica druhého polčasu bola celkom vyrovnaná. Po našom následnom prestriedaní nám disciplína s ubúdajúcimi silami nebola taká, aká bola na začiatku a z toho pramenili góly. Mali sme dosť šancí, ktoré sme nevyužili a z brejkov sme dostali góly. Súper ukázal, že to hrajú nejaký ten rok a že v Maďarsku sa s mládežou pracuje a že je tam futsal na trošku vyššej úrovni. Čo sa týka našich nových chalanov, z juniorky tu bol iba jeden a nastúpili tiež traja noví, ktorí s nami ešte v podstate ani netrénovali. Jeden tréning mal Radoslav Líska, ktorý hráva miniligu za Pohodu. z jeho strany bol záujem, takisto aj z našej strany o spoluprácu. Druhým nováčikom je Marián Sásik, ktorý je ľavák, pričom v mužstve ľavákov nemáme. Tiež sa ukázal veľmi dobre. Tretím nováčikom je mladý Dávid Molnár, ktorý je v juniorke a si myslím, žeby mohol byť tiež prínosom. Musí však ešte nabrať nejaké skúsenosti, ale to príde zápasmi, aký bol tento. Teda s výkonom nováčikov v tomto zápase som spokojný. V bránke dnes nastúpil Adam Gergeľ, ktorý hrá tiež za juniorku. Adama poznáme, už minulú sezónu chodil s A-tímom na zápasy.
Ďalšou novinkou u nás je, že sme zriadili našu oficiálnu web stránku www.futsalteamlevice.sk, okrem toho ďalej funguje aj juniorka, ktorú sme zaviedli minulý rok. Ja som bol menovaný ako tréner A-mužstva a uvidíme, či budem aj hrať. Ak nás bude dosť a budeme hrať dobre, tak sa tam tlačiť nasilu nebudem.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Našou ambíciou do novej sezóny 2016/2017 je určite dopadnúť lepšie ako minulý rok. Budeme však mať čo robiť, pretože musíme zapracovať na disciplíne a na kondícii. Ak na tomto zapracujeme a vylepšíme to, verím tomu, že sa do play-off dostaneme. Prvoradým našim cieľom je, vyhnúť sa bojom o záchranu. Všetko naviac bude len plus.

Rád by som niečo odkázal levickým fanúšikom futsalu. Minulý rok sme si ich troška poštvali, čo sme na návštevnosti konca minulej sezóny aj videli. Chcel by som ich poprosiť, nech nám dajú druhú šancu a nech nás chodia povzbudzovať. My sa na oplátku budeme snažiť predvádzať iné výkony a iný futsal ako minulú sezónu, to by malo byť pre nich také lákadlo."

Z prípravného zápasu Futsal team Levice - ARAMIS SE Budapešť sme v spolupráci s Andrej Budai - foto - video služby pripravili krátku fotoreportáž, ktorú si môžete pozrieť TU.

Prvé dva prípravné zápasy majú levickí futsalisti pred začiatkom sezóny 2016/2017 za sebou

V piatok 19.8.2016 cestovali levickí futsalisti na ďalší prípravný zápas do Bratislavy, kde sa v Športovej hale Mladosť stretli s tímom Slov-Matic FOFO Bratislava.

Slov-Matic FOFO vs Futsal team Levice 10-1 (7-0)

Góly: Peter Kozár 3 (15., 17. a 25.), Marek Bahna 2 (5. a 18.), Matúš Ky Jo Kyjovský 2 (13. a 24.), Haľko 2 (9. a 17.), Peter Serbin (21.)

Zostava LV: Bielik-Krivočenko(K), Švec, Rakica,Chudý, Liska, D.Molnár

Dňa 2.9.2016 o 20:00 hod. Levičania v poslednom prípravnom zápase na domácej palubovke privítajú bratislavský celok KPP Baraberi Bratislava a následne sa nová futsalová sezóna pre Levičanov začne 1. kolom v Bratislave so Slov-Matic FOFO dňa 9.9.2016.

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: Andrej Budai - foto - video služby

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre