04252024štv

V prvom prípravnom stretnutí levickí futbalisti úspešní

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. júla 2014 - V sobotu 19. júla 2014 o 10:00 hod. A-mužstvo FK Slovan Levice odohralo pred novou sezónou svoje prvé prípravné stretnutie vo vynovenom zložení a pod taktovkou hrajúceho trénera Marcela Pavlíka proti mužstvu FK Pohronie Žiar/Dolná Ždaňa.

FK Slovan Levice - FK Pohronie Žiar/Dolná Ždaňa, 19.7.2014, prípravný zápas

Levičania nastúpili v zložení Kolčár, Zorád, Fogad, T. Kuťka (46. min, Klinka), A. Molnár (46. min. Turnai), Chudý (46. min. Jasenek), Vida, Petráš, Tran Anh (46. min. Gyurcsek) Adami, Kalman (46. min Stráňovský).

PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku


Za veľkej horúčavy sa hralo svižne. Mužstvá pristúpili k zápasu maximálne zodpovedne. Obranu Levíc veľmi dobre dirigoval T. Kuťka, v strede pola držal taktovku pevne v rukách Vida spolu s Petrášom, pričom v útoku dvojica Kalman - Adami bojovala o každú loptu a neustále ohrozovala bránu hostí. Práve jeden z dvojice levických útočníkov Kalman sa stal hrdinom zápasu, ktorý svojim lobom v 22. minúte prekonal gólmana hostí a tým rozhodol celý zápas. Súper pohrozil v 25. min., tvrdú strelu Kolčár zneškodnil. V ďalšej časti stretnutia bolo málo gólových príležitostí. V druhom polčase tréner M. Pavlík prestriedal, Levičania si vypracovali tri gólové šance, ktoré však nevyužili. Hostia mali jednu tutovku, ktorú Kolčár zneškodnil a tak sa zrodila motivujúca výhra nad húževnatým súperom. Táto výhra určite nabudila našich hráčov do ďalších bojov a veríme, že tím stmelí a bude napredovať.

FK Slovan Levice - FK Pohronie Žiar/Dolná Ždaňa 1:0
Gól: Kalman
Levice: Kolčár, Zorád, Fogad, T. Kuťka (46. min,Klinka), A. Molnár (46. min. Turnai), Chudý (46. min. Jasenek), Vida, Petráš, Tran Anh (46. min. Gyurcsek) Adami, Kalman (46. min Stráňovský), Tréner: M. Pavlík

Po zápase sme oslovili hráča FK Slovan Levice Egona Zoráda, ktorý nám povedal niečo o zápase. "Stretli sme sa s mužstvom, ktoré hrá rovnakú súťaž ako levický FK. Nastúpili sme bez viacerých skusených hráčov: Gabo Švec, Krivočenko, Turčan, tým pádom dostali príležitosť mladší hráči a aj dorastenci. Zápas bol obojstranne vyrovnaný, avšak viacero šancí sme si vytvorili práve my a po peknej akcií z pravej strany a rýchlom prenesení lopty Kalman prehodil brankára hostí a domáci viedli od 30. min 1:0.
Zápas sa hral za veľkého tepla a tréner Pavlík si cez polčas vyskúšal všetkých hráčov postupným striedaním. Mužstvo na to, že hralo prvý krát pokope, podalo sympatický výkon, samozrejme stále je na čom pracovať. Svetlým momentom je návrat Petráša. Dobre sa uviedli aj levickí odchovanci, ktorí hosťovali vo Vrbici a v neposlednom rade aj Dorastenci."

POZVÁNKA na 1.KOLO SLOVNAFT CUP-u!

KFC Kalná nad Hronom - FK Slovan Levice, 26.7.2014 o 17:30 hod.

 
zdroj: www.leviceonline.sk, Facebook FK Slovan Levice, foto: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre