04252024štv

Basketbal a basketbalové správy z Levíc

Na prvom tréningu mladších minižiakov 36 detí!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Na prvom tréningu mladších minižiakov 36 detí!LEVICE 9. sepembra 2014 - Levickí najmladší športovci z basketbalového klubu ŠBK Junior Levice, ktorý sa mimochodom ako jediný na Slovensku môže popýšiť  stopercentnou účasťou všetkých svojich družstiev na Majstrovstvách Slovenska v mládežníckych kategóriách a to dokonca tri ročníky po sebe !!!, sa stretli dňa 4.9.2014 na prvom spoločnom tréningu. Zišlo sa 36 detí a to ročníky 2004, 2005 a 2006.

Početnú skupinu privítali šéftréner mládeže Jozef Ištok a trénerka – špecialistka pre mini kategórie - Dagmar Sviteková. Po úvodnom vzájomnom, nesmelom obzeraní sa, to doslova mladí nadšenci rozbalili ako praví profesionáli. Nasadenie, bojovnosť a rýchlosť boli schopnosti, ktoré rezonovali vo veľkej telocvični. Najviac sa zrejme deťom páčili súťaže medzi družstvami. Tréner Jozef Ištok už od prvého tréningu viedol deti k tímovej práci, motivoval ich povzbudzovaniu kamarátov a odmenou pre prítomných rodičov a trénerov bola skvelá atmosféra, ktorú všetci vytvorili. Vďaka pohotovosti a odbornej šikovnosti s objektívom sa Martinke Zigovej podarilo zachytiť tieto momentky a sú zverejnené na facebookovej stránke ŠBK Junior Levice.

Na prvom tréningu mladších minižiakov 36 detí!

Deti sa zabavili a hravou formou si zatrénovali. Na záver ich tréneri rozdelili podľa veku do dvoch skupín a v týchto zostavách budú trénovať pod vedením spomínaných trénerov.

Možnosť zapojiť sa stále trvá

Ak máte záujem zažiť so svojimi ratolesťami podobné pocity, ak chcete deti naučiť sa správne pohybovať, správať sa v kolektíve, odpútať ho od počítačov a televízie, vyskúšať si prvé športové úspechy aj drobné zakopnutia, neváhajte, stále je možnosť prihlásiť dieťa do najúspešnejšieho chlapčenského basketbalového klubu na Slovensku. Príležitosť zapojiť majú aj detí nižších ročníkov a to 2007, 2008, pretože klub vytvoril podmienky na zriadenie pred prípravky zameranej na všeobecnú športovú prípravu. „Jej činnosť sa rozbehne v prípade dostatočného počtu detí“, hovorí Gabriel Sirotňák, prezident klubu.

Na prvom tréningu mladších minižiakov 36 detí!

Motivačné prvky pre deti vďaka projektom

Okrem pohybu, zábavy a vedeniu k zdravému životnému štýlu získa vaše dieťa aj skvelý športový kolektív. „Vďaka rôznym projektom ako napríklad z nadácie COOP Jednota, či Nadačnému programu SLSP sa nám darí získavať aj rôzne motivácie a bonusy pre deti, ako napríklad zábavné športové podujatie, športové oblečenie, lopty, atď.,“ hovorí Gabriel Sirotňák prezident klubu.
Informácie o možnosti prihlásenia dieťaťa na basketbal získate priamo na tréningoch kategórie mladší minižiaci v pondelok, v stredu a vo štvrtok v telocvični na 6. ZŠ, Saratovská 85 v čase od 15:15 do 16:45, alebo ich nájdete na www.sbkjunior.sk alebo u šéftrénera Jozefa Ištoka.

 

Na prvom tréningu mladších minižiakov 36 detí!
zdroj a fotografie: MZ

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre