04252024štv

Mladí technici súťažili na priemyslovke v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. decembra 2015 - V stredu 2. decembra 2015 na Strednej priemyselnej škole v Leviciach v spolupráci s Okresným úradom v Nitre, odborom školstva organizovali 6. ročník postupovej súťaže s názvom Technická olympiáda - okresné kolo.

Mladí technici súťažili na priemyslovke v Leviciach

Súťaž bola určená pre žiakov základných škôl levického okresu. Zúčastnili sa jej žiaci základných škôl v meste Levice, Gymnázia Andreja Vrábla (8-ročné), ale aj základnej školy zo Žemberoviec, Tekovských Lužian, Želiezoviec, Jura nad Hronom i Plavých Vozokán. Žiaci ukázali svoje vedomosti i zručnosti v dvoch kategóriách.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Kategória A bola určená ôsmakom a deviatakom, mladší žiaci, súťažili v kategórii B. Všetci súťažiaci najprv absolvovali vedomostné testy. Nasledovala druhá časť súťaže, kde žiaci prejavili svoje technické myslenie pri tvorbe predpísaných výrobkov. Najlepší zo súťažiacich postúpili do krajského kola Technickej olymiády. Okrem súťaženia absolvovali hostia SPŠ Levice v sprievode pedagogického dozoru krátku prezentáciu školy.

Mladí technici súťažili na priemyslovke v Leviciach


Najlepšími technikmi v súťaži bola v kategórii A súťažná dvojica Adrián Patay a Matúš Ištók zo Základnej školy, Ul. sv. Michala 42, Levice, na druhom mieste sa objavilo duo Matej Vrábel a Filip Berčík, ktorí navštevujú ZŠ A. Kmeťa, M.R.Štefánika 34, Levice a tretie miesto obsadili Filip Čorba a Lukáš Zbihlej zo Základnej školy, Saratovská 85 v Leviciach.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Mladší žiaci v kategórii B súťažili sólo. Na najvyššom stupni sa ocitla Lenka Šušková zo Základnej školy, Školská 14, Levice, druhá bola Oxana Štadlerová, ktorá navštevuje Základnú školu, Komenského 37, Tekovské Lužany. Tretím v poradí bol Matej Mikula zo Základnej školy ZŠ A. Kmeťa, M.R.Štefánika 34, Levice.

Víťazom blahoželáme a všetkým želáme úspechy v škole a správnu voľbu povolania.

zdroj a fotografie: SPŠ Levice
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre