04202024sob

Stredná priemyselná škola v Leviciach bola vyznamenaná

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Stredná priemyselná škola v Leviciach bola vyznamenanáDUBNICA NAD VÁHOM / LEVICE 24. novembra 2015 - V stredu 18. novembra 2015 sa riaditeľ Strednej priemyselnej školy, Ul. Františka Hečku 25, Levice zúčastnil Memoriálu Prof. Dušana Drienskeho, ktorý sa konal pod hlavičkou Informačnej spoločnosti pre výchovu a vzdelávanie, člena Zväzu slovenských vedeckotechnických spoločností.

Memoriál bol spomienkovou slávnosťou a seminárom o živote a diele prof. Ing. Dušana Drienskeho, pričom CSc. Pán profesor Driensky bol zakladateľom inžinierskej pedagogiky v Československu. Okrem technického vzdelávania sa venoval inžinierskej pedagogike, v ktorej pripravil mnoho inžinierov, technikov na učiteľské povolanie.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

Odborné vzdelávanie na Slovensku disponuje inžiniermi – učiteľmi, ktorí absolvovali doplňujúce pedagogické štúdium vo svojej Alma mater – Slovenskej vysokej škole technickej, teraz Slovenskej technickej univerzite práve vďaka pánovi profesorovi Dušanovi Drienskemu. Memoriál sa konal na akademickej pôde, v priestoroch Dubnického technologického inštitútu v Dubnici nad Váhom. Na tomto fóre bola udelená Cena Dušana Drienskeho Strednej priemyselnej škole, Ul. Františka Hečku 25, Levice za úspechy žiakov v súťažiach technickej tvorivosti. Budeme sa naďalej snažiť vzdelávať technickú inteligenciu, ktorá bude patriť do mozaiky našej spoločnosti.

zdroj a fotografia: Stredná priemyselná škola, Ul. Františka Hečku 25, Levice

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

POZRITE SI AJ:

- Obchodná akadémia a SPŠ Levice spoločne na 1. mieste celoštátnej súťaže Skills for the Future!

- Žiaci SPŠ Levice súťažili na technickej olympiáde v Českých Budějoviciach

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre