04192024pia

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 3. júla 2014 - Školský rok 2013/2014 sa skončil a dvere Základnej školy Andreja Kmeťa v Leviciach sa zatvorili. Opäť nastal čas bilancovania a vyzdvihovania všetkých úspechov a zaujímavých aktivít, ktorých mala naša škola aj v tomto školskom roku neúrekom.

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala

Dôkazom úspechov našej školy bolo ocenenie 48 žiakov počas slávnostnej školskej akadémie. Ocenení boli žiaci, ktorí získali popredné umiestnenia vo vedomostných, umeleckých a športových súťažiach na okresnej, krajskej,  celoslovenskej a medzinárodnej úrovni. Výnimočné ocenenie si z rúk pani riaditeľky Mgr. A. Meňhartovej a Mgr. M. Bátovského, vedúceho oddelenia školstva, prevzali Adrián Ďurči a Matej Kocman za mimoriadne úspešnú reprezentáciu školy na súťažiach.

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala

Slávnostné oceňovanie tvorilo súčasť školskej akadémie, ktorá sa konala dňa 23. júna 2014 v priestoroch Juniora v Leviciach. Okrem talentov vystúpili naši žiaci  od najmladších až po najstarších. Zaspievali rôzne piesne nielen v slovenskom jazyku, zatancovali na rôzne hudobné žánre a nechýbali ani veselé divadielka. Celá akadémia sa niesla v duchu každodenného vyučovacieho procesu.

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala

Veselé čísla v závere nahradili pocity dojatia, ale aj hrdosti, keď na pódium vystúpilo 69 deviatakov. Mladí ľudia, ktorí svojimi vedomosťami, šarmom a správaním potvrdzujú, že je čas ísť ďalej. Na stredné školy si odnášajú spomienky na svoj prvý deň v škole, prvú školskú tašku, prvú triedu, prvú pani učiteľku a nezabudnuteľné chvíle, ktoré strávili so svojimi spolužiakmi, ktorí sú dnes pre nich tými najlepšími priateľmi.

Ale ako to už u správnych žiakov býva zvykom, najviac sa tešia na prázdniny, ktoré v závere vystúpenia odpočítali žiaci prvého a deviateho ročníka.

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala

„Milí žiaci, vážení rodičia a všetci priaznivci našej školy, želáme vám krásne leto a úžasné prázdniny plné neopakovateľných okamihov a tešíme sa na ďalšie spoločné chvíle v školskom roku 2014/2015“, takto zneli posledné slová konferencierov slávnostnej akadémie. Plné hľadisko divákov, potlesk a slová pochvaly boli zadosťučinením za celoročnú prácu žiakov, ale aj učiteľov.

 

ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach oceňovala
 
zdroj a fotografie: Mgr. Miroslava Degúlová, ZŠ Andreja Kmeťa v Leviciach

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre