04202024sob

Levické mamičky sa navzájom inšpirovali v rámci podujatia "Čo dokáže mama"

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levické mamičky sa navzájom inšpirovali v rámci podujatia "Čo dokáže mama"LEVICE 6. augusta 2015 - Mamy sú šikovné a kreatívne bytosti, ktoré pri bežných povinnostiach zvládajú tvoriť zaujímavé dielka, písať knihy, či hrať na rôznych hudobných nástrojoch.

Práve o tomto fakte sme sa presvedčili na prvom celoslovenskom stretnutí mamičiek v Leviciach MC Medulienka, ktoré sa konalo dňa vo štvrtok 30.7.2015. Stretnutie pod názvom „Čo dokáže mama“ pod záštitou tiež mamičky malej Peťky, Andrejky Kováčovej sa nieslo v príjemnej atmosfére a dobrej nálade. V rámci Mama trhu sa nám predstavili mamičky, ktoré vyrábajú tie najrozmanitejšie veci ako háčkované čiapočky, doma vyrobené mydlá, čelenky pre malé aj veľké parádnice, zdravé koláčiky, chrumkavé pečivo a kopec ďalších krásnych vecí.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

Levické mamičky sa navzájom inšpirovali v rámci podujatia

Začiatok podujatia otvorila talentová virtuózka Veronika Michalenková, ktorá zahrala známe skladby na husliach. Mamičky z Medulienky pripravili pre detičky a mamičky ukážkové hodiny z pravidelných kurzov, ktoré organizujú. Detičky si vo vnútri zatancovali na detskej diskotéke, zahrali na hudobných nástrojoch a vonku v záhrade tvorili a maľovali.
Levické mamičky sa navzájom inšpirovali v rámci podujatia

V tento deň sa mamičky navzájom inšpirovali, vymenili vizitky, dozvedeli sa jedna o druhej úžasné veci a všetci sme sa utvrdili v tom, že projekt „Čo dokáže mama“ má obrovský zmysel, ktorý treba šíriť aj do ostatných miest Slovenska.

Viac fotiek tu z akcie:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.694179054049712.1073742100.238573672943588&type=3

zdroj a fotografie: Zuzana Pajerská, MC Medulienka

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre