04252024štv

Počas Family day levický závod ZF Slovakia otvoril svoje brány + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 6. júla 2014 - U najväčšieho zamestnávateľa v Levickom okrese spoločnosti ZF Slovakia, a.s. je známe, že sa o svojich zamestnancov a ich rodiny naozaj stará. Svedčí o tom už tradičný Family day, na ktorom závod otvára svoje brány a umožňuje tak rodinám a známym svojich zamestnancov nakuknúť do ich pracovného prostredia, no pripravené bolo pre nich nielen bohaté občerstvenia a darčeky, ale i kopa zábavy nielen pre najmenších.

Počas Family day levický závod ZF Slovakia otvoril svoje brány + fotografie

Počas tohtoročného Family day, ktorý sa konal v sobotu 5.7.2014 na sviatok sv. Cyrila a Metoda, si návštevníci mohli poobzerať všetky haly, prístroje, pracovné prostredia, v ktorých a s ktorými sa zamestnanci denno denne stretávajú, v rámci zábavy sa tí najmenší mohli dosýtosti vyšantiť v pene, na mechanickom býkovi, na nafukovacích hradoch, zaskákať si vo vreci, preťahovať sa lanom, dať si namaľovať na tvár masku, sledovať zábavnú show v podaní Romana Mihálku a Petra Szutyányiho v rámci Teater komika, ako i majstra s nafukavacími balónmi, ktorý Vám z nich spravil akékoľvek zvieratko.

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku
Počas Family day levický závod ZF Slovakia otvoril svoje brány + fotografie

Takisto sa dalo vychutnať si počítačové hry, povoziť sa na autíčkach, pofotiť sa s maskotmi z ríše rozprávok, vychutnať si kúzelnícku show, nechýbalo krájanie torty, či si obzrieť hasičskú zásahovú jednotku a pofotiť sa v zásahovej helme. O bohatý program teda nebolo núdze a každý návštevník si nepochybne z tohtoročného Family day odniesol plno zaujímavých poznatkov z výrobného procesu spoločnosti ZF Slovakia, a.s. ale aj správne naladený zaujímavým zábavným programom.

Z podujatia sme pripravili fotoreportáž. Všetky naše fotografie z Family day levického závodu ZF Slovakia, a.s. zo dňa 5.7.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre