04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Levičania nájdu hry, telefóny a príslušenstvo k nim na jednom mieste

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Vlastníte mobil a hľadáte spoľahlivého predajcu príslušenstva k nemu, alebo plánujete kúpu nového? Ste fanúšikom počítačových či konzolových hier? Tak tento článok je práve pre Vás!
Levičania nájdu hry, telefóny a príslušenstvo k nim na jednom mieste - MP3.sk, predajňa Levice

Nový, ale aj používaný kvalitný mobil s príslušenstvom a za dobrú cenu

Už viac ako 1,5 roka pre Vás v Leviciach v nákupnom centre Dituria ponúkame mobilné telefóny a mobilné príslušenstvo MP3.sk, ktoré zároveň slúži aj ako odberné miesto internetových objednávok. Väčšina z nás si mobilné telefóny zaobstaráva od mobilných operátorov, no my Vám v tomto článku chceme dokázať, že zaobstarať si kvalitný nový ale aj používaný mobil s príslušenstvom a za dobrú cenu, je možné aj u nás. Sme špecialistom, ktorý pôsobí na Slovensku od roku 2002 a patríme tak k lídrom. Na predajni si môžete vybrať zo stoviek modelov puzdier značiek ako Bugatti, Spigen, 4-OK, Puro, ale aj špecialít od Samsungu alebo LG. Navyše, náš odborne školený personál Vám ochotne pomôže pri výbere. Fenoménom posledných mesiacov sú jednoznačne selfie tyče, ochranné temperované sklá na displej a záložné zdroje, ktoré rovnako nájdete na našej predajni.

Naša predajňa MP3.sk sa špecializuje aj na predaj a výkup telefónov. Máme najširšiu ponuku na bazárové telefóny v Leviciach a ak by ste chceli náhodou svoj terajší telefón vymeniť za náš, žiaden problém, nakoľko vieme obratom Váš telefón vykúpiť.

Výhodou našej predajne MP3.sk v Leviciach je možnosť servisu, ktorý urobíme buď priamo na predajni alebo v našom autorizovanom servisnom centre.
Levičania nájdu hry, telefóny a príslušenstvo k nim na jednom mieste - MP3.sk, predajňa Levice

Progamingový svet počítačových a konzolových hier

Koncept našich predajní je zastúpený aj internetovým obchodom Progamingshop.sk, ktorý je špičkou na Slovenskom trhu. Špecializuje sa na predaj a bazár konzolových hier, konzol a profesionálneho herného príslušenstva. Každá nová konzolová alebo počítačová hra má miesto v našej predajni. Už v deň vydania očakávanej hry je dostupná a ihneď k odberu. Samozrejme si hru môžete aj na e-shope hry predoobjednať a jednoducho si ju v deň vydania vyzdvihnúť. Nechýba ani zastúpenie najznámejších konzol Playstation 4 a Xbox one.

Pre skalných hráčov hier sa naše predajne špecializujú aj na výkup a predaj použitých konzolových hier. Aj na predajni v Leviciach je možnosť hru predať a hneď si zobrať ďalšiu.

Je jedno, či ste vášnivým hráčom, alebo o tom len uvažujete. V predajni ProGamingShop.sk Levice nájdete skoro všetko pre skvelú zábavu.

Ak si chcete pozrieť našu ponuku predajne, tak navštívte naše e-shopy MP3.SK a PROGAMINGSHOP.SK a to, čo na predajni nenájdete, Vám radi doručíme aj domov.
Levičania nájdu hry, telefóny a príslušenstvo k nim na jednom mieste - MP3.sk, predajňa Levice

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre