04232024uto

PR články, komerčné, Levice

Manikúra pre ženy aj mužov v novom levickom kozmetickom salóne + súťaž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
V súčasnosti je starostlivosť o pleť a o nechty nielen doménou našich nežných polovičiek, ale čoraz viac aj mužského pokolenia. Pre čoraz viac žien i mužov je jasné, že krásne a upravené nechty a pleť sú základom perfektného vzhľadu, keďže práve pleť a nechty sú tými prvými, čo okolitý svet pri stretnutiach uvidí.
Manikúra pre ženy aj mužov v novom levickom kozmetickom salóne + súťaž

Je preto veľmi dôležité, starať sa o ne správne a pravidelne, pričom o mužských nechtoch to platí dvojnásobne, pretože mužské ruky a nechty sú náchylnejšie na hrubnutie ako tie ženské.

Aj nový kozmetický salón AY YA Sunrise na Kalvínskom nám. 2 v Leviciach okrem kozmetických služieb ako farbenie obočia a rias - depilácia, hĺbkové čistenie, prístrojové ošetrenia, ponúka aj líčenie - japonskú manikúru, gélové nechty - gel - lak - manikúra či pafarínový zábal nielen pre ženy ale aj pre mužov!
Manikúra pre ženy aj mužov v novom levickom kozmetickom salóne + súťaž
Čo je to japonská manikúra?

Je to revolučný spôsob starostlivosti o Vaše nechty, najmä ak ich máte lámavé, slabé a ryhované. Japonská manikúra unikátnou technikou vytvára na nechtoch určitú glazúru, ktorá zabraňuje ďalšiemu mechanickému poškodzovaniu nechtov tým, že v nich udržiava dôležité látky – lipidy. Koreň nechtu dokáže po takomto ošetrení aj sám produkovať kvalitné keratínové bunky, takže efekt nie je len okamžitý po vizuálnej stránke, ale aj dlhodobý pre vylepšenie kvality nechtu.

Parafínový zábal na ruky

Ruky sa zabalujú do teplého parafínu, ktorý má blahodárne účinky na suchú a popraskanú pokožku. Uvolňuje svaly a kĺby, prehrieva a zlepšuje krvný obeh. Procedúra okrem toho prispieva aj ku zmierneniu bolestí pri artritíde, umožňuje lepšie vstrebávanie výživných látok. Pravidelnými parafínovými zábalmi sa docieli nielen spevnenie nechtov, krásna a hodvábne jemná pokožka, jej viditeľné a okamžité omladenie, ale aj uvoľnenie bolestivých kĺbov a stuhnutého zápästia, ktoré je dôsledkom aj jednostrannej námahy napríklad pri práci na počítači. Procedúra parafínových zábalov kombinuje zdravotné aj estetické účinky.

Používame kozmetiku značiek NATURA SIBERICA a YELLOW ROSE!

Kozmetický salón AY YA Sunrise na Kalvínskom nám. 2 v Leviciach ponúka:
- farbenie obočia a rias - depilácia
- hĺbkové čistenie
- masáž tváre a dekoltu
- prístrojové ošetrenia
- líčenie - japonská manikúra
- gélové nechty - gel - lak - manikúra
- pafarínový zábal

KONTAKT:
Tel.: 0905 602 983
Kalvínske nám. 2
Levice, 934 01

Manikúra pre ženy aj mužov v novom levickom kozmetickom salóne + súťaž

SÚŤAŽ!!!

Pripravili sme pre Vás súťaž o 1x ošetrenie pleti v hodnote 20 eur a 1x úpravu nechtov formou gel-lak v hodnote 10 eur v AY YA Sunrise Levice!

Ako sa súťaže zúčastniť?

K súťaži sme pripravili tento obrázok, ktorý sme umiestnili na Facebook stránke Leviceonline.sk.

Pre Vašu účasť v súťaži stačí ZDIEĽAŤ tento obrázok VEREJNE vo svojom Facebook profile;
a ste v hre!

Manikúra pre ženy aj mužov v novom levickom kozmetickom salóne + súťaž

Do kedy sa súťaží?

Súťaž trvá do 15.3.2016 do 22:00 hod. Dňa 16.3.2016 vylosujeme 2 výhercov, z ktorých jeden získa 1x ošetrenie pleti v hodnote 20 eur a jeden 1x úpravu nechtov formou gel-lak v hodnote 10 eur.

Mená výhercov uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercov budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výhercovia si svoju výhru budú môcť uplatniť priamo v AY YA Sunrise Levice.

Ak si výherca svoju výhru do 30.4.2016 neprevezme, tá prepadne v prospech organizátora súťaže.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.


AKCIA: 1 HODINA THAJSKEJ olejovej MASÁŽE ZA 25 EUR v AY YA SUNRISE!!!

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre