04252024štv

PR články, komerčné, Levice

V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 9. júla 2015 - Koncom mesiaca marec 2015 sme Vás informovali, že v Leviciach len niekoľko minút pešo od centra mesta je možné kúpiť lacno byty, ktoré sú kvalitné, zrekonštruované a pripravené okamžite k nasťahovaniu.

V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu!

V ponuke sú jednoizbové, veľké trojizbové a štvorizbové byty, pričom ich hlavnou výhodou je okrem blízkosti k centru mesta a výhodnej ceny aj fakt, že každý byt ma vlastnú lodžiu a štvorizbový byt na vyvýšenom prízemí, dokonca dve.

No situácia sa radikálne zmenila, pretože za dané dva mesiace sa zo všetkých ponúkaných bytov predalo 65! Preukazuje to obrovský záujem o predávané byty, pričom voľných je už len pár z nich!

V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu! V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu!

Stále tak je šanca pre tých, čo snívajú o svojom byte v Leviciach blízko centra mesta, príp. pre tých, čo sa túžia presťahovať do lepšieho a kvalitnejšieho za mimoriadne výhodné ceny! Tie vychádzajú pri veľkých trojizbových a štvorizbových bytoch na m2 cca 582 Eur/m2, čo je cena, za ktorú sa byt nákladovo asi ani nedá postaviť.

Bytový dom, v ktorom sa predávané byty nachádzajú, je situovaný na ulici Kpt. Nálepku vo vchodoch č. 5, 7, 9, 11 a 13 a je v správe Okresného bytového družstva Levice. Bytový dom bol postavený v roku 1984 a rekonštrukcia bytov prebehla v roku 2010. Jedná sa o klasický 7 poschodový obytný dom, pričom v
každom zo spomínaných vchodov sa nachádza 23 bytov.

V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu! V Leviciach na predaj posledných 14 rekonštruovaných bytov za mimoriadne výhodnú cenu!

Nezanedbateľným faktom tiež je, že bytový dom je pravidelne udržiavaný, s bezpečnostnými vchodovými dverami, osvetlením spúšťajúcim sa pri zaznamenaní pohybu a s obrovským potenciálom. Daný bytový dom rozhodne nezapadá do priemeru, aj keď je nezateplený, pretože ponúka väčší komfort oproti bežne
ponúkaným bytom v danej lokalite.

Tichá lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza, je vhodná pre rodiny s deťmi, ako aj pre staršie páry. O výhodách danej lokality svedčí aj občianska vybavenosť v blízkom okolí, akou je poliklinika Sanat, obchody Terno, Lidl, Kaufland Perec, Perec FIT studio, reštaurácie, kaviarne, mestský park, ZŠ, MŠ...

V súčasnosti 14 voľných bytov sa predávajú spolu s kuchynskou linkou, sporákom a digestorom, štandard pozostáva z protipožiarnych vchodových dverí, plastových okien, žalúzií, murovanej kúpeľne spojenej s WC, prípojky na práčku, k budove je privedený plyn a optický kábel.

Ako to vyzerá s cenami jednotlivých bytov?

- 1 izbové 28 000.-€
- 3 izbové (veľké) 47 190.-€
- 4 izbové 47 740.-€

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty! V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

Režijné náklady (elektrina, plyn, TV/internet, nájomné...) si klienti vedia korigovať vlastnou voľbou siete, dodávateľov energií, dohodami vlastníkov bytov, regulátormi, avšak tieto náklady sú štandardné a závisia aj od počtu členov domácnosti.

V prípade, že by mal zákazník záujem o dodatočné úpravy bytu, či rekonštrukciu, predajca spolupracuje s renomovanou stavebnou firmou a architektom, ktorí na základe požiadaviek a potrieb zákazníka, uskutočnia dodatočnú rekonštrukciu „na kľúč“. Táto služba je však samozrejme spoplatnená a služby stavebnej firmy ako aj architekta, si zákazníci platia vo vlastnej réžii.

Bývať vo vlastnom je výhodnejšie ako nájom

Banky v súčasnom období ponúkajú výhodné úrokové sadzby pre hypotekárne úvery, ktoré zlacňujú cenu bývania a bývanie vo vlastnom je tak výhodnejšie ako nájom! Nepremeškajte to ...

Orientačná splátka hypotéky pri 4-izbovom byte v cene 47.740 Eur, pri úroku 2 % p.a., so splatnosťou na 30 rokov by bola do 179 Eur/mesačne!

Treba myslieť na fakt, že v dôsledku výhodných úrokových sadzieb budú ceny nehnuteľnosti do budúcna len a len stúpať!

Chcete viac informácii? Kliknite na: http://www.leviceubytovanie.sk/byty-na-predaj/

KONTAKT:

p. Jovičová

Tel: 0948 049 093

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre