04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. mája 2015 – Novinka nielen pre klientov levickej pobočky UniCredit Bank. Pobočka banky mala v Leviciach sídlo na Ul. Bernoláka, no v pondelok 18. mája 2015 sa presťahovala a svoje nové priestory otvorila na Ul. Sv. Michala 4 (blok ATOM 2), pričom pobočka je otvorená denne od pondelka do piatku - od 8:30 do 16:30 hod.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

Nové priestory dozaista ponúknu klientom levickej UniCredit Bank väčší komfort a súkromie pri komunikácii s pracovníkmi banky, ako to bolo v predchádzajúcich priestoroch. Čo všetko nová pobočka v Leviciach pre klientov prinesie, nám povedala riaditeľka samotnej pobočky Ing. Helena Gregušová. „Nachádzame sa v centre diania Levíc, s najväčšou koncentráciou ľudí. Presunom pobočky do nových priestorov v blízkosti OC Dituria, sme sa snažili priblížiť našim existujúcim i potencionálnym klientom a poskytnúť im väčšie a príjemnejšie prostredie pri riešení svojich finančných otázok.

Zmenu zaznamenalo aj umiestnenie bankomatu UniCredit Bank v Leviciach, ktorý by ste už márne hľadali priamo pred samotnou novou pobočkou. Ten sa z Ul. Bernoláka presťahoval priamo do obchodného domu SC DITURIA, kde je klientom k dispozícii počas otváracích hodín obchodného domu, t.j. pondelok - nedeľa od 09:00 do 21:00 hod.! Ako povedal Raymond Kopka, „umiestnením bankomatu v neďalekom obchodom centre využívame výhody nákupného centra, kde sa denne premelie veľa ľudí a zvyšujeme tak efektívnosť využívania nášho bankomatu.

Okrem toho, klienti UniCredit Bank majú možnosť využívať bezplatne i bankomaty iných bánk. Ako vysvetľuje riaditeľka levickej pobočky, Ing. Helena Gregušová, „UniCredit Bank má vo svojej ponuke bezplatný účet U konto, vďaka ktorému už klienti nie sú závislí na počte bankomatov vlastnej banky. K U kontu je vydávaná platobná karta, s ktorou je možné vyberať z akéhokoľvek bankomatu rôznych bánk nielen na Slovensku ale i v zahraničí. Stačí naozaj málo – nechať si na účet zasielať min. 400 eur mesačne, či už vo forme mzdy alebo dôchodku. A to všetko s garanciou 10 rokov.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

Nové priestory banky slávnostne otvoril Raymond Kopka, riaditeľ retailového bankovníctva slovenskej pobočky UniCredit Bank Czech Republic v spoločnosti primátora mesta Levice Ing. Štefana Mišáka, Jozefa Pavleho, riaditeľa UniCredit Bank pre Nitriansky kraj a Ing. Heleny Gregušovej, riaditeľky levickej pobočky UniCredit Bank, ktorí spoločne privítali aj prvých návštevnikov banky v nových útulných priestoroch s pohárom sektu, nealkoholických nápojov a občerstvením.

Zákazníkov levickej pobočky UniCredit Bank však v súčasnosti neprivítajú len nové priestory pobočky, ale tak ako i na všetkých pobočkách banky po celom Slovensku, veľmi zaujímavé a výhodné aktuálne produkty, ktoré Vás dozaista oslovia.
 

Ako počas dovolenky nepreplatiť na poplatkoch?

Čas dovoleniek sa blíži. Už koncom mája sa začínajú v pobočkách UniCredit Bank na nás obracať klienti s otázkami, ktoré súvisia s dovolenkovou tématikou. Prežiť dovolenku bez stresu a starostí môže zaručiť len dobrá príprava a dostatok informácií. A nielen tých cestovných. V rozhovore s Ing. Helenou Gregušovou, riaditeľkou levickej pobočky sa dozviete, ako si nastaviť v banke účet a financie tak, aby ste si užili svoju dovolenku bez zbytočných starostí. Získate užitočné rady, ako neplatiť viac ako treba a zároveň mať svoje financie vždy pod kontrolou.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste
Oplatí sa vziať na dovolenku hotovosť alebo platobnú kartu?

Na drobné výdavky na cestu odporúčame si vziať so sebou hotovostnú rezervu. U nás si môžete zameniť obľúbené letné meny - bulharské levy a chorvátske kuny úplne bez poplatku. Na nákupy v obchodoch odporúčame platby kartou, ktoré sú bez poplatku.

Zadarmo však môžu byť aj výbery hotovosti, treba poznať jednoduché pravidlá a ušetriť na poplatkoch. Stačí si pred vycestovaním skontrolovať, čo všetko mám k účtu zadarmo, za akých podmienok je možné vyberať z bankomatov hotovosť v zahraničí a pod. Na trhu už existuje účet – U konto, ktorého vedenie je úplne zadarmo a s ktorým je možné vyberať v neobmedzenom počte z akýchkoľvek bankomatov na Slovensku aj v zahraničí. Stačí si na U konto zasielať 400 eur mesačne a jeho majiteľ si môže užívať benefity, ktoré tento účet prináša. A to dokonca s garanciou až 10 rokov. Klienti sa teda nemusia obávať, že im banka pár mesiacov po otvorení zmení cenník a nastaví nové poplatky. Každý majiteľ U konta má podmienky garantované na 10 rokov. Mladí ľudia do 26 rokov vrátane majú dokonca U konto a všetky výhody s ním spojené bez akejkoľvek finančnej podmienky. A to nielen študenti.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

Ktoré výhody U konta jeho majitelia najviac oceňujú? Čo všetko má majiteľ tohto účtu zdarma?

U konto oslávilo v apríli už jeden rok a jeho benefity si užíva viac ako 165 000 klientov na Slovensku i v Čechách. Hlavným benefitom U konta je možnosť mať nielen vedenie samotného účtu bez poplatkov, ale aj produktov a služieb naviazaných na U konto. Naši klienti oceňujú najmä počas letných dovoleniek to, že si môžu vybrať z ľubovoľného bankomatu kdekoľvek v zahraničí lokálnu menu úplne zadarmo. Zadarmo sú aj bezhotovostné platby kartou. Okrem toho si môžu klienti užívať i výhody elektronického bankovníctva. Klientom odporúčame, aby si do svojich smartfónov stiahli mobilnú aplikáciu Smart Banking, s ktorou získajú dokonalý prehľad o svojich financiách.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste
Splátky úverov a výdavky na domácnosť však nám nie vždy dovoľujú, aby sme si na dovolenku odkladali postupne. Existujú v banke možnosti, ako si regulovať svoje mesačné náklady tak, aby sme si dokázali aj niečo odložiť?

Z praxe môžeme potvrdiť, že existujú dve skupiny klientov. Tí, ktorí sa snažia optimalizovať svoje mesačné výdavky a hľadajú riešenie, ako ušetriť popri splácaní úverov. A druhá skupina, ktorá si na dovolenku zvykne požičať. My máme riešenia pre obe skupiny. Nízke ceny úverov a zjednodušenie podmienok pri refinancovaní rozhýbali trh. V trende je refinancovanie a presun úverov z jednej banky do druhej. Cieľom je ušetriť na splátkach. Pri presune svojho úveru do UniCredit Bank je možné ušetriť na mesačnej splátkeúveru pri zachovaní rovnakého obdobia splatnosti. Navyše, ak si klient poistí splátky úveru, môže si svoju úrokovú sadzbu znížiť až o 3 % nadol. Klientom vieme refinancovať viaceré spotrebné úvery, kreditné karty a povolené prečerpania do jedného úveru s výhodnejšou úrokovou sadzbou a nižšou splátkou. Pri splnení podmienok nám pri refinancovaní úverov stačí okrem dokladov totožnosti predložiť pôvodné zmluvy o úvere. Naši klienti môžu pri presune jedného úveru z banky do UniCredit Bank získať spotrebiteľský úver so sadzbou už od 2,9 % p.a., pri zlúčení viacerých úverov do jedného môžu získať ú. s. už od 3,9 % p.a.
A navyše klienti po vybavení úveru v UniCredit Bank a po splnení podmienok v rámci aktuálnej ponuky navyše získajú odmenu vo výške až 110 eur.

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste Levickú pobočku UniCredit Bank nájdete už na novom mieste

Sú však aj klienti, ktorí naopak, počas leta investujú do rekonštrukcií svojho obydlia. Aké možnosti ponúka v tomto smere vaša banka?

UniCredit Bank ešte na jeseň minulého roku zaviedla výhodný hypotekárny koncept „všetko za cenu jednej“ pre najžiadanejšie typy úverov na bývanie. Naše hypoúvery s fixnou úrokovou sadzbou patria v súčasnosti medzi najlacnejšie na trhu. Klienti tak môžu získať hypotéku s bezkonkurenčnou úrokovou sadzbou od 1,49 % p. a. pri fixácii na tri roky a pri fixácii na päť rokov ú.s. od 1,69 % p.a. Pri sedemročnej fixácii môže klient získať úrokovú sadzbu už od 1,99 % p. a. Túto sadzbu získajú všetci, ktorí si poistia splátky úveru, aktívne využívajú kreditnú kartu a nechajú si zasielať na svoj účet 1,5 násobok 

výšky svojej splátky. Táto ponuka platí pre zakúpenie nového bývania aj pre refinancovanie existujúceho hypotekárneho úveru. Pri refinancovaní hypoúverov poskytujeme klientom zjednodušený proces, ktorý klientom ušetrí čas aj peniaze.



Hypotéka je však záväzok na celý život. Existujú možnosti, ako si aspoň čiastočne tento záväzok minimalizovať?



Treba si uvedomiť, že čím dlhšie klient úver spláca, tým viac za úver preplatí. Na druhej strane, dlhšia splatnosť hypotéky umožňuje rozložiť si splátky úveru podľa možností rodinného rozpočtu. A navyše, od 1. apríla umožňujeme všetkým novým klientom aj s fixovanou úrokovou sadzbou každý rok mimoriadne splatiť až 20 % istiny, a to úplne bezplatne. Klienti tak získajú pri splácaní svojej hypotéky oveľa väčšiu flexibilitu a možnosť rýchlejšie svoje splátky hypotéky splácať bez dodatočných nákladov a poplatkov.
Raymond Kopka, riaditeľ retailového bankovníctva slovenskej pobočky UniCredit Bank Czech Republic

Raymond Kopka, riaditeľ retailového bankovníctva slovenskej pobočky UniCredit Bank Czech Republic nás uistil, že nielen počas dovoleniek sa klienti banky môžu s istotou obrátiť aj na zahraničné pobočky UniCredit. „UniCredit je lídrom medzi európskymi bankami so silnými koreňmi v 17 krajinách. S pobočkami UniCredit sa stretnete aj v obľúbených dovolenkových destináciách Slovákov ako je Chorvátsko, kde pôsobíme pod názvom Zagrebacka banka, v Bulharsku pod názvom Bulbank a v Turecku ako Yapı Kredi Bank a máme spomedzi ostatných bánk najsilnejšie zastúpenie.. Skupina UniCredit bola zaradená do zoznamu tzv.G- SIFI bánk – Globálnych systémovo dôležitých finančných inštitúcií. Túto výsadu požíva len 29 elitných svetových bánk. Znamená to, že klienti získajú istotu a bezpečnosť v tom, že obchodujú so silnou a stabilnou bankovou inštitúciou.“

 

zdroj: UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, a.s., pobočka zahraničnej banky., fotografie: www.leviceonline.sk a UniCredit

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre