04232024uto

PR články, komerčné, Levice

V budove Službytu už nájdete aj komplexné realitné a finančné služby

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Hľadáte profesionála s ľudským prístupom, ktorý Vám rád a ochotne pomôže s predajom, prenájmom, či kúpou nehnuteľnosti, príp. by ste potrebovali odborné poradenstvo pre získanie najvýhodnejšieho úveru, príp. jeho splatenie, komplexné poradenstvo v oblasti poistenia, investovania a pod.?

Georeality, s.r.o.

Od 1.5.2015 totiž v budove Službytu na Ul. Poľná 8 v Leviciach vzniká nová prevádzka už zabehnutej realitnej kancelárie Georeality, s.r.o. - komplexné realitné služby, v ktorej Vám zodpovedná zástupkyňa a konateľka spoločnosti Martina Šuchalová vždy veľmi rada poradí a pomôže v oblasti realít ale aj financií!

GEOREALITY s.r.o. - komplexné realitné službyNájdete tu certifikovaných maklérov, poskytujúcich komplexné realitné služby, s prihliadnutím najmä na kúpu, predaj a prenájom nehnuteľností. V portfóliu realitných služieb tu tiež nechýba riešenie odkupu zadĺžených nehnuteľností, exekúcie a pod. Spoločnosť GEOREALITY, s.r.o. spolupracuje s právnikmi, súdnymi znalcami z odboru stavebníctva, geodetmi, statikmi..., pričom ku každému klientovi sa tu pristupuje individuálne podľa jeho potrieb. Na základe konkrétnej situácie tu vedia navrhnúť klientovi najvýhodnejšie riešenie jeho situácie a pomôcť mu.

Na základe 9-ročných skúseností pracujú v spoločnosti GEOREALITY, s.r.o. svojim osvedčeným systémom a samozrejmosťou je, že si už na začiatku obchodného vzťahu s klientom dohodnú postup, podmienky a pravidlá. Práve tento spôsob ich práce je už roky overený a dobre fungujúci a na základe niekoľkoročných skúsenosti sa tak sa z ich klientov stávajú aj ich priatelia.
Spoločnosť GEOREALITY, s.r.o. taktiež spolupracuje s viacerými realitnými kanceláriami v Levickom okrese ale aj mimo okresu. Nakoľko je spoločnosť GEOREALITY, s.r.o. členom realitnej únie SR GEOREALITY s.r.o. - člen Realitnej únie Slovenskej republiky, má množstvo kolegov po celej SR, kde veľmi dobre funguje spolupráca v rámci celej Slovenskej republiky.
Inzercia kompletnej ponuky spoločnosti GEOREALITY, s.r.o. sa zobrazuje na viacerých internetových portáloch, v periodikách a na web stránke spoločnosti www.georealitylv.sk.

Financie pod palcom...

Konateľka Martina Šuchalová vedie priamo prevádzku realitnej kancelárie na Poľnej č.8 (v budove Službytu) zároveň je aj finančnou sprostredkovateľkou spoločnosti Fincentrum - Martina Šuchalová - komplexné finančné službypričom má licenciu Národnej banky Slovenska - komplexného finančného trhu - sprostredkovanie všetkých druhov úverov, poistenie - zaistenie, kapitálový trh, vklady, dôchodky.

Môžete sa na ňu s istotou odbornosti a ľudského prístupu obrátiť aj v oblasti financií. Pre klientov na základe osobnej analýzy vybaví najvýhodnejšiu hypotéku, úver, konsolidáciu úverov, zabezpečenie príjmu, sporenie, investíciu, rentu...pretože spolupracuje so všetkými finančnými inštitúciami (banky, poisťovne, investičné spoločnosti, dôchodkové spoločnosti...), samozrejmosťou tejto RK je pre klienta čo najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti, domácnosti, povinné zmluvné poistenie a mnoho iného....

Georeality, s.r.o. - komplexné realitné a finančné služby

Príležitosť pre Vás...

Novovzniknutá prevádzka spoločnosti GEOREALITY, s.r.o. ponúka možnosť tímovej spolupráce všetkým, ktorý majú záujem pracovať v oblasti realitných služieb ale tiež vo finančnom sektore. Ak si myslíte, že patríte medzi nich, pošlite svoj životopis na: , príp. tel. kontakt: 0908 736 193 a dohodnite si osobné stretnutie...

V rámci spolupráce sa vyžaduje príjemné vystupovanie, diskrétnosť, lojalita, sebadisciplína a chuť učiť sa a vzdelávať...

KONTAKT:
Martina Šuchalová
Tel.: 0908 736 193
e-mail:
web: www.georealitylv.sk
Adresa:
Poľná 8 (budova Službytu)
Levice, 934 01

Georeality, s.r.o.

Spoločnosť Georeality, s.r.o. sa nachádza v budove

Službytu na Ul. Poľná 8 v Leviciach.


Georeality, s.r.o.

 Spoločnosť Georeality, s.r.o. sa nachádza v budove

Službytu na Ul. Poľná 8 v Leviciach.

 

 Georeality, s.r.o.

Po vstupe do budovy Službytu odbočte do ľavej

chodby.

 Georeality, s.r.o.

V chodbe vľavo sa spoločnosť Georeality, s.r.o.

nachádza v druhých dverách naľavo.

Georeality, s.r.o.

Georeality, s.r.o.

Na Ul. Poľná zo strany od Ul. Kpt. Nálepku odbočte

doprava.

Georeality, s.r.o.

Po ceste popri bývalej škôlke na Ul. Poľná smerom

k budove Službytu.

Georeality, s.r.o.

Na Ul. Andreja Sládkoviča odbočiť doľava.

 

Georeality, s.r.o.

Budova Službytu sa nachádza napravo na Ul. Poľná

od Ul. Andreja Sládkoviča.

Georeality, s.r.o.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre