04262024pia

PR články, komerčné, Levice

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Stále snívate o svojom byte v Leviciach, alebo túžite o presťahovaní sa do lepšieho a kvalitnejšieho? V ponuke je množstvo bytov na predaj, na internete ste popozerali už množstvo inzerátov, pozisťovali ste ponuky takmer všetkých realitných kancelárii ale i
súkromných ponúk, no stále to nie je to pravé orechové pre Vás?

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

Vedeli ste, že v Leviciach len niekoľko minút pešo od centra mesta je možné kúpiť lacno byty, ktoré sú kvalitné, zrekonštruované a pripravené k nasťahovaniu od mája 2015?

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!
V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

V ponuke celá škála bytov od jednoizbových až po veľký štvorizbový a celkovo je tak v ponuke 69 bytových jednotiek. Výhodou je, že každý byt má vlastnú lodžiu a štvorizbový na vyvýšenom prízemí dokonca dve. Výmery bytov sú nasledovné:

- 1 izbové: 35,47m2 + lodžia 3,45m2
- 2 izbové: 65,76m2 + lodžia 3,45m2
- 3 izbové (malé): 65,86m2 + lodžia 3,45m2
- 3 izbové (veľké): 82,11m2 + lodžia 3,45m2
- 4 izbové byty: 81,90m2 +2x lodžia

Budova, v ktorej sa predávané byty nachádzajú, je situovaná na ulici Kpt. Nálepku vo vchodoch č. 9, 11 a 13, bola postavená v roku 1984 a rekonštrukcia bytov prebehla v roku 2010. Jedná sa o klasický 7 poschodový obytný dom, pričom v každom zo spomínaných vchodov sa nachádza 23 bytov.

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!
V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

Bytový dom je pravidelne udržiavaný, nezateplený, s bezpečnostnými vchodovými dverami, osvetlením spúšťajúcim sa pri zaznamenaní pohybu a s obrovským potenciálom. Daný bytový dom rozhodne nezapadá do priemeru, pretože ponúka väčší komfort oproti bežne ponúkaným bytom v danej lokalite.

Tichá lokalita je vhodná pre rodiny s deťmi, ako aj pre staršie páry. Občianska vybavenosť v blízkom okolí: poliklinika Sanat, obchody Terno, Lidl, Kaufland Perec, Perec FIT studio, reštaurácie, kaviarne, mestský park, ZŠ, MŠ ...

Byty sa predávajú spolu s kuchynskou linkou, sporákom a digestorom, štandard pozostáva z protipožiarnych vchodových dverí, plastových okien, žalúzií, murovanej kúpeľne spojenej s WC, prípojky na práčku, k budove je privedený plyn a optický kábel.

A cenové relácie bytov? Sú naozaj veľmi príjemné, veď posúďte sami:

- 1 izbové 28 000.-€
- 2 izbové 37 290.-€
- 3 izbové (malé) 38 390.-€
- 3 izbové (veľké) 47 190.-€
- 4 izbové 47 740.-€

Režijné náklady (elektrina, plyn, TV/internet, nájomné...), si klienti vedia korigovať vlastnou voľbou siete, dodávateľov energií, dohodami vlastníkov bytov, regulátormi, avšak tieto náklady sú štandardné a závisia aj od počtu členov domácnosti.

V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!
V Leviciach sa dajú kúpiť lacné a kvalitné byty!

V prípade, že by mal zákazník záujem o dodatočné úpravy bytu, či rekonštrukciu, predajca spolupracuje s renomovanou stavebnou firmou a architektom, ktorí na základe požiadaviek a potrieb zákazníka, uskutočnia dodatočnú rekonštrukciu „na kľúč“. Táto
služba je však samozrejme spoplatnená a služby stavebnej firmy ako aj architekta, si zákazníci platia vo vlastnej réžii.

V neposlednom rade je tu aj správne načasovanie financovania kúpy nehnuteľností. Banky a ich jarná kampaň, ponúkajú hypotekárne úvery s doteraz najnižšou úrokovou sadzbou a s veľmi jednoduchou dostupnosťou úverov. Nepremeškajte to...

Viac informácii na http://www.leviceubytovanie.sk/byty-na-predaj/

zdroj a fotografie: Leviceubytovanie.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre