04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Nie je trafika ako trafika, levický PRESSPOINT v Dituria SC ponúka niečo naviac! - súťaž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Poviete si, "veď trafika ako trafika". Nie je to tak a my Vás o tom teraz presvedčíme. Azda každý Levičan a občan okolia Levíc je zvyknutý chodiť do svojej trafiky, v ktorej si kúpi svoje obľúbené noviny, či časopis, fajčiari zas svoje obľúbené cigarety a pod. V niektorých väčších trafikách je však aj možnosť "podať si tiket".

Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku

Z pohľadu menších trafík sú však tieto služby azda kompletné. V Leviciach sa však pre obyvateľov mesta a okolia otvorili nové, väčšie a komplexnejšie služby, ktoré okrem rôznych miestnych regionálnych, celoslovenských novín, rôznych druhov časopisov, stávkovania ponúka naozaj mnohé naviac!

Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku

V Dituria Shopping Center Levice sa po dlhých rokoch priazne slovenských zákazníkov otvorila nová predajňa PRESSPOINT zo siete najväčších predajní tlače a tabaku. V novom PRESSPOINT-e je v ponuke najširší sortiment domácej a zahraničnej tlače v regióne, pričom sa kladie dôraz na široké zastúpenie maďarských titulov.

Zábavychtiví si tu takisto nájdu to svoje. V ponuke je tu totiž množstvo zaujímavých spoločenských hier, nechýbajú kanastové karty, či detské pexesá, ale aj veľký výber drobností a darčekov pre vašich najbližších. Samozrejmosťou je široký sortiment pohľadníc a blahoželaní, ku ktorým sú k dispozícii aj poštové známky.

Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku

Niekto z Vašej rodiny, či známych a priateľov oslavuje? Aj pre takúto príležitosť je predajňa PRESSPOINT pripravená! Nájdete tu totiž aj široký výber darčekových vín, či darčekových čokolád. Verte, že víno pre najlepšieho poľovníka, rybára, motorkára či futbalistu je vhodným darčekom pre každého jubilanta.

Ste fajčiar, alebo chcete potešiť niekoho blízkeho, ktorý obľubuje tabak? V novom levickom PRESSPOINT-e je pripravená mimoriadna ponuka zapaľovačov, rôznych fajčiarskych potrieb a vodných fajok s príslušenstvom. Nechýba široký výber cigaretového a fajkového tabaku, dutiniek, rolovačiek a výnimočná kolekcia tabaku a melasy do vodných fajok.

Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku

Radi tipujete? Aj Vaše chute v predajni PRESSPOINT radi obslúžime. Môžete si tu tiež zatipovať stávkové hry TIPOS, nechýba možnosť dobiť si kredit na ktoréhokoľvek operátora, alebo si kúpiť PAYSAFE CARD pre bezpečné platenie na internete.

Objednali ste si balík zo svojho obľúbeného e-shopu a chceli by ste ešte ušetriť čas a peniaze? Nechajte si sem poslať svoj balíček cez Zásielkovňu a vyzdvihnete si ho kedykoľvek počas nakupovania.

Každý si tu nájde to svoje, nielen pre vaše pohodlie a ale aj pre príjemnejší nákup.
Jednoducho všetko, čo by mala ponúkať Vaša najlepšia trafika v Leviciach!

Predajňu PRESSPOINT nájdete na prízemí DITURIA Shopping Center, hneď vedľa predajne potravín BILLA.

Otvorené sedem dní v týždni od 8:00 do 21:00 (v nedeľu od 9:00 do 21:00).

Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku Nová predajňa PRESSPOINT Levice zo siete najväčších predajní tlače a tabaku

Personál Vašej najlepšej predajne PRESSPOINT sa na Vás teší a veľmi rád Vám ochotne pomôže pri akýchkoľvek Vašich otázkach a podnetoch.

SÚŤAŽ o 5x darčekový balíček

Levická predajňa PRESSPOINT pre Vás pripravila súťaž o 5x darčekový balíček (Vianočné víno, Vianočná čokoláda a Vianočná lotéria k tomu).

UPOZORNENIE: Súťaže sa môžu zúčastniť iba osoby staršie ako 18 rokov!

Ako sa súťaže zúčastniť?

K súťaži sme pripravili tento obrázok, ktorý sme umiestnili na Facebook stránke Leviceonline.sk.

Súťaž o 5x darčekové balíčky s levickou predajňou PRESSPOINT

Pre Vašu účasť v súťaži stačí:
- ZDIEĽAŤ tento obrázok.

Nie ste na Facebook-u a chcete súťažiť? Stačí, keď priamo pod tento článok pridáte do komentárov "Presspoint súťaž" a budete taktiež zaredení do súťaže. :)

Do kedy sa súťaží?

Súťaž o 5x darčekové balíčky s predajňou PRESSPOINT trvá do 22.12.2014 do 22:00 hod. Dňa 23.12.2014 vylosujeme spomedzi súťažiacich piatich výhercov, ktorí od predajne PRESSPOINT Levice získajú po 1x darčekové balíčky.

Mená výhercov uverejníme na FB Leviceonline.sk. Výhercov budeme kontaktovať priamo na Facebook-u, alebo cez e-mail. Výhercovia si svoje výhry budú môcť prevziať priamo v predajni PRESSPOINT Levice.

Ak si výherca svoju výhru do 31.12.2014 neprevezme, tá prepadne v prospech organizátora súťaže.

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre