04202024sob

PR články, komerčné, Levice

Prémiová talianska káva, skvelé coctaily, príjemné prostredie a obsluha, to je nový Sun Cafe & Bar

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 23. júla 2014 – V Leviciach je množstvo kaviarní a barov, ktoré ponúkajú štandardne kávu, alko a nealko. Niekto má svoje obľúbené podniky, do ktorých rád chodí pravidelne, iní zase radi navštevujú rôzne „lokály“ a radi spoznávajú niečo nové. Pre všetkých kávičkárov a tých, ktorí radi trávia svoj voľný čas pri pivku, či pri nealku a cigaretke máme skvelý tip! Na Ul. A. Kmeťa 39 v Leviciach (hneď oproti bývalým potravinám Bala na sídlisku Rybníky 5, na rohu 10. ul a Saratovskej) bola prednedávnom otvorená zaujímavá a štýlová kaviareň pod názvom SUN CAFE & BAR.

SUN Cafe & Bar

Neváhali sme ani chvíľku a navštívili sme ju s foťákom v ruke a so zvedavými otázkami v mysli. Hneď z ulice na nás kaviareň zapôsobila veľmi príjemným vzhľadom a zafarbením budovy a význačným logom, ktoré sú neprehliadnuteľné a zároveň nerušivé a prívetivé. Po vstupe do kaviarne nás privítalo naozaj veľmi príjemný a štýlovo zariadený interiér, zladené farby stien, pohodlné stoličky a nechýbal úsmev a starostlivosť sympatického personálu.

SUN Cafe & Bar

Presne tak, ako by si každý náročný zákazník bol prial. Okrem veľkého baru nechýba ani presklenená teraska súčasne aj posedením priamo pod slnkom, kde je ďalší bar s talentovanými bartendermi, ktorý Vám dokážu spraviť priamo pred Vašimi očami coctail, o aký si zažiadate. Samozrejmosťou je možnosť sledovať TV prenosy. V novej kaviarni mysleli aj na rodiny s deťúrencami, keďže je k dispozícii aj veľká skákacia trampolína a detské ihrisko, kde sa tí najmenší môžu dosýtosti vyblázniť, alebo obdivovať zajačiky a rodičia si v kľude môžu vychutnať tú pravú kvalitnú taliansku kávu, rôzne alko, či nealko nápoje.

SUN Cafe & Bar
SUN Cafe & Bar máte možnosť pochutnať si na prémiovej talianskej káve Danesi, ktorá sa podáva na kráľovských dvoroch alebo dokonca aj vo Vatikáne. Okrem nej si tu môžete pochutnať aj na skvelých alko a nealko coctailoch, či už zo štandardnej ponuky alebo podľa vlastnej chute a fantázie prítomných skúsených barmanov. V SUN Cafe & Bar nezabudli ani na milovníkov kvalitného piva a preto tu nájdete Budwieser 10°, 12°, tmavú 12° ale aj čapovaný radler. Deti sa potešia ako nanukom tak zmrzlinovým pohárom.

SUN Cafe & Bar
Okrem spomínanej ponuky v SUN Cafe & Bar hostia určite ocenia príjemné prostredie ako pre rodiny tak aj pre obchodné stretnutia, možnosť sledovať aktuálne športové prenosy, ale hlavne zabudnúť na každodenné povinnosti a vychutnať si pohodu.

SUN Cafe & Bar sa budú konať aj zaujímavé akcie a podujatia + pozvánka na medzinárodnú súťaž barmanov v disciplíne freestyle flair

Nová kaviareň SUN Cafe & Bar nebude len priemernou kaviarňou s možnosťou posedieť si. Budú sa tu totiž konať aj rôzne akcie a podujatia na spríjemnenie všedných dní s možnosťou aktívneho zapojenia sa. Už v sobotu 2. augusta 2014 so začiatkom o 13:00 hod. sa tu bude konať veľmi zaujímavé podujatie -  medzinárodná súťaž barmanov v disciplíne freestyle flair – BACARDI FLAIR BATTLE, ktorej bude predchádzať coctailový týždeň. Na podujatí si návštevníci budú môcť pozrieť majstrovské umenie barmanov, ohňovú show a kopec zábavy a dobrej hudby v podaní DJ Damen-a.

Týmto pozývame všetkých Levičanov dňa 2.8.2014 (sobota) o 13:00 na terasu Sun Cafe & Bar na ul. A.Kmeťa 39 (na rohu 10. ul a Saratovskej) v Leviciach a prežiť príjemnú sobotu trošku netradičnejšie ako iné.

Pozrite si aj videopozvánku na toto zaujímavé podujatie:

Bacardi Flair Battle, 2.8.2014, Sun Cafe & Bar, Levice

Okrem toho sa v SUN Cafe & Bar pripravujú aj ďalšie akcie. Koncom augusta 2014 sa pre ich hostí pripravuje ochutnávka vín z produkcie stále viac a viac presláveného vinárstva Víno NICHTA z Čajkova spojené s osobnou prezentáciou pána Nichtu.

SUN Cafe & Bar
Otváracie hodiny:

PONDELOK – ŠTVRTOK  8:30 - 22:00
PIATOK   8:30 - 23:00
SOBOTA   10:00 - 23:00
NEDEĽA   14:00 - 22:00

Kontakt:
Ul. A. Kmeťa 39
934 05 Levice
(hneď oproti bývalým potravinám Bala na sídlisku Rybníky 5, na rohu 10. ul a Saratovskej)

SUN Cafe & Bar nájdete aj na Facebook-u: https://www.facebook.com/suncafebarlevice

Sun Cafe & Bar, Levice

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

SUN Cafe & Bar

zdroj: www.leviceonline.sk, fotografie: SUN CAFE & BAR

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre