04242024str

PR články, komerčné, Levice

Kvalitná klimatizácia do bytu či kancelárie? Poradíme Vám!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. júla 2014 - Je tu leto a s ním horúčavy. Určite si viete živo predstaviť tie hrozné hodiny strávené v uzavretom priestore a navyše, keď sú vonku teploty ako v pekle. Buď je to v kancelárii počas pracovného času, keď v nej musíte trčať od rána až do poobedňajších hodín, alebo ste doma, pozeráte von oknom a predstavujete si, ako by ste sa najradšej váľali niekde pri vode.

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu

Otvoríte si okno, no nie je to ono, tobôž nie, ak si otvorením okna vo vnútri teplotu ešte zvýšite. Práve toto sú momenty, keď asi každý z nás začne rozmýšľať nad zaobstaraním vhodnej klimatizácie.

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu
Aká klimatizácia, aký typ a pod....to sú otázky, ktoré si treba klásť. Väčšina z nás sa však do tajov klimatizácii pravdepodobne nevyzná a je najvhodnejšie obrátiť sa na špecialistu. Nemyslím tým však ísť do niektorého z elektro obchodov - reťazcov, kde Vám predavač bude o daných klimatizáciách rozprávať, aké  výhody majú, len aby predal...Myslím tým naozaj špecialistov, ktorí sa najmä klimatizáciám venujú už nejaký ten čas a majú v tejto oblasti skúsenosti, vedia Vám poradiť aj po technickej stránke a nebudú argumentovať len parametrami ktoré uvádza výrobca vo svojom predajnom letáčiku.  

Vedeli ste, že v Leviciach je firma, ktorá sa zaoberá práve klimatizáciami, majú s nimi niekoľkoročné skúsenosti a okrem toho, že ich predávajú, zabezpečujú aj profesionálnu montáž, servis a poradenstvo? Jedná sa o firmu sirux s.r.o. so sídlom na Mlynskej 2238/1, kde sa nachádza aj ich showroom. Priamo na mieste si môžete klimatizácie obzrieť, vyskúšať a porovnať medzi rôznymi modelmi ... Alebo si dohodnúť obhliadku priamo u vás doma.

Naša firma sa prioritne zameriava na riešenia do bytov a malých komerčných objektov, preto vieme poskytnúť v tejto oblasti kompletné poradenstvo a profesionálny servis,“ prezradil špecialista na klimatizácie a majiteľ firmy Ing. Silvester Žiačko.

Firma sirux s.r.o. ponúka nástenné, kazetové, parapetné  klimatizácie značky Daikin, pričom pri predaji a montáži kladie dôraz na ústretovosť a individuálny prístup k zákazníkovi, čoho dôkazom je spokojnosť ich zákazníkov a opätovná spolupráca.

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu
Prečo sirux?

sirux je  Home C°mfort Expert

Firma sirux s.r.o. bola vybraná spoločnosťou Daikin na základe dôkladného výberu, ktorý vyžaduje, aby spoločnosť používajúca označenie Home C°mfort Expert bola špecialistom vo svojom odbore a bola výborne oboznámená s produktami a technológiami DAIKIN. Označenie Home C°mfort Expert môže na Slovensku používať len 10 firiem. Veríme, že táto spolupráca prinesie množstvo výhod najmä zákazníkom firmy sirux s.r.o.

Prečo daikin?

Klimatizácie Daikin ponúkajú optimálnu kombináciu komfortu pri chladení a kúrení. Daikin je svetovým lídrom v inováciách v oblasti klimatizácií a tepelných čerpadiel. Výroba klimatizačných jednotiek v Japonsku a v Európe garantujú najvyššiu spoľahlivosť a použitie najnovších technológii pri výrobe.

Prečo si vybrať Daikin?
- Daikin nie je Čína, Daikin je japonská značka s 90 ročnou tradíciou
- Daikin je firma, ktorá sa zaoberá LEN chladiacimi zariadeniami a príslušenstvom
- Daikin je  jediný výrobca na svete, ktorý sa zaoberá KOMPLETNÝM vývojom a výrobou nielen klimatizácií, ale aj ekologických chladív
- Kompresory si vyrába Daikin sám – tým má priamy dosah na najmodernejší vývoj a maximálnu kvalitu

Prečo sa firma Sirux, s.r.o. rozhodla spolupracovať práve so značkou Daikin, nám povedal Ing. Silvester Žiačko. „Pre úzku spoluprácu so značkou daikin sme sa rozhodli práve pre ich kvalitu a bezporuchovosť, aj keď to znamená pre našich zákazníkov trochu vyššiu prvotnú investíciu, ako je to pri kúpe klimatizacie zo supermarketu. Kúpou značkovej klimatizácie v špecializovanej predajni získava zákazník istotu servisnej podpory, či už z našej strany alebo zo strany výrobcu, preto sa nestane, že klimatizácia bude po pár rokoch neopraviteľná, lebo nebudú dostupne náhradne diely. Pri prvotnej investícii do klimatizácie treba zvážiť, či nám pár ušetrených € stojí za to, aby sme počas životnosti klimatizácie (cca 10 rokov) platili viac za energie a mali starosti s prípadnými poruchami a tým sa sami oberáme o výhodu a pohodlie, ktoré nám klimatizácia dokáže poskytnúť."

Okrem klimatizačných jednotiek firma Sirux, s.r.o. ponúka aj kvalitné značkové tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu.


Pozrite si aj špecifikácie a výhody všetkých výrobkov Daikin TU.

Viac na: http://www.sirux.sk a www.mojaklima.sk

Kontakt:

e-mail:
Tel.: 0948543213

Servis 24/7:
e-mail:
Tel.: 0948543211

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu

Nájdete nás:

Mlynská 2238/1, 93401, Levice

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu

Sirux, s.r.o. - kvalitné značkové klimatizácie Daikin, tepelné čerpadlá, čističky a zvlhčovače vzduchu

Pri vstupe do budovy, firma a showroom Sirux, s.r.o.

sa nachádza na prízemí v ľavej zadnej časti chodby.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre