04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Pizza nielen pre rockerov a s palacinkami ako bonus + súťaž!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerovAsi si poviete, že tých pizzérii je v Leviciach až až. Okrem toho Vám takmer každá z nich k pizzi pribalí ako bonus nejaké to nealko. Ktorá pizzéria sa však môže pochváliť tým, že Vám k objednávke nad 5 EUR ako bonus pribalí vynikajúce palacinky?

Novučičká PIZZA ROCK na Družstevnej 126 v Hornej Seči sa tým pochváliť teda môže! A nielen tým! Okrem pondelka je otvorená takmer non-stop a ani pred záverečnou Vašu objednávku neodmietnu a ochotne Vám ju donesú, a dokonca s úsmevom na tvári.

Máte nejakú rodinnú, firemnú akciu, či posedenie s priateľmi a na noc ste vyhladli. Napadne Vás, zavolať do pizzérie a objednať si niečo pod zub. Je však už takmer 23:00 a určite si viete predstaviť už len ten znudený hlas v "pizzérkach" pred záverečnou, z ktorých hlasu počuť a cítiť len to, aby im už padla. Samozrejme, ak Vám vôbec pred záverečnou zodvihnú. V PIZZA ROCK je to inak! Ochotne Vám od utorka až do nedele od 11:00 - 23:00 hod. pizzu upečú a donesú s úsmevom na tvári.

Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerov

Zaujímavý výber a výber z troch pizzových základov + príjemné ceny
V našej ponuke nájdete okrem širokého výberu pízz aj hotové jedlá ako kurací rezeň, vyprážaný syr, vyprážané kuracie nožičky, pikantné kuracie krídielka, gyros kurací špeciál, ale i cestoviny ako sedliacke penne, kuracie penne Limavady, pikantné penne, ale aj šaláty - miešaný, tuniakový, kurací, prílohy - hranolky, americké zemiaky, rôzne prílohy na pizze ako i množstvo chutných dressingov. Samozrejmosťou je plechovkové pivo alko-nealko ako i nealkoholické nápoje.

K Vašej pizze si môžete vybrať z troch pizzových základov - klasický, pikantný, či smotanový.

V ponuke pízz nechýbajú klasické pizze ako Margherita, šampiňónová, šunková, vegetariánska, 5 druhov syra, šunkovo-šampiňónová, pizza Classic, salámová, ale aj naše špeciálne pizze ako pizza rockerov, skok na udicu, grécky dvojboj, zachráňte Willyho, pizza z hlbín, sedliacka pizza, mexická pomsta, hawajský uragán, pizza špeciál, či pizza dračí dych, takže je z čoho vyberať.

Okrem toho Vás prekvapia naše príjemné ceny pízz, ktoré sa pohybujú od 3,40 do 4,99 EUR.

Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerov
 
Na svoju pizzu si môžete aj počkať, príp. si ju vychutnať aj priamo na mieste s pivkom, či nealkom v ruke...

Ako bonus palacinky
Ku každej objednávke nad 5 EUR Vám ako bonus pribalíme 300g chutných palaciniek podľa Vášho výberu! Táto akcia je na trvalo.

Špeciálna rodinna ponuka
Pre viac ľudí je pripravané naša špeciálna rodinná ponuka, ktorá pozostáva z 2x pizza + 2x cestovina + 1x fľaša nealka + 1x pivo za príjemnú cenu 14,99 EUR! Pizze sú podľa Vášho výberu.
U nás je samozrejmosťou, že vydávame zo stravných lístkov!


Bezplatná donáška do Levíc a okolia
Vašu objednávku Vám bezplatne prinesieme nielen do Levíc a Kalnej nad Hronom, ale aj do Starého Tekova, Vyšného nad Hronom a Dolnej Seči.
Ohľadom donášky do väčšej vzdialenosti nám zavolajte, určite sa dohodneme! :)

Kvalitnejšie a ťažšie...
Gramáž jednotlivých pízz pri veľkosti 32cm pečieme minimálne o 250g tažšie, než v iných pizzériách v Leviciach a okolí! O kvalite našich pízz hovorí i niekoľkoročná zahraničná prax...

Príjemné posedenie
Vašu pizzu si môžete objednať nielen telefonicky, ale aj osobne, príp. si okrem donášky môžete pre pizzu skočiť i sami. Na našej príjemnej letnej terase si na ňu môžete počkať, alebo ju aj priamo skonzumovať a pritom si dať fajn pivko, či nealko.

Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerov
 
Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerov
 
V smere od Kalnej nad Hronom za zastávakou odbočiť doprava..
Pizza Rock, Horná Seč - pizza nielen pre rockerov
 
V smere od Levíc pred zastávkou odbočiť doľava...

Objednávky prijímame:

pevná linka: 036 / 633 45 14

mobil: 0944 748 111

web: https://www.facebook.com/pages/Pizza-Rock-Horna-Sec/633657400028411?fref=ts

Nájdete nás:

Družstevná 126, Horná Seč

Otváracie hodiny:
UT - NE   13:00 - 23:00 hod.

SÚŤAŽ O 20 EUR POUKÁŽKU

PIZZA ROCK pre Vás pripravila súťaž o 20 EUR poukážku.

Ako sa súťaže zúčastniť?
1. Like na Facebook stránku "PIZZA ROCK";
2. Like fotka;
2. Pridaj pod tento obrázok na Facebook-u do komentárov názov pizze, alebo jedla, ktoré by ste si od Pizza Rock radi objednali. (Menu nájdete v článku, alebo na Facebook stránke Pizza Rock)

Pizza Rock, Horná Seč - Pizza nielen pre rockerov - súťaž o 20 EUR poukážku

Súťaž trvá do 31.3.2014. Jedného výhercu vylosujem z pomedzi zúčastnených v súťaži, jeho meno bude uverejnené na Facebook stránke Pizza Rock a budeme ho kontaktovať.

zdroj a fotky: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre